Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

simpiara +86
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

w lewej ręcę, własny nierentowny bizes do którego trzeba ciągle dopłacać, duży dom na wsi, cisza, stary n------y, brak pracy typu siedzę i się o--------m, ciągle coś jest do zrobienia
co byście wybrali
@vieniasn: gdybym wybrał opcję kołhozową to stary nie miałby możliwości bo ja bym przejął stery, ale w obecnej sytuacji nie mam takich zasobów czasowo siłowo intelektualnyc żeby ogarnąć kołhoz, on musi tam sterować kiedy ja robię coś innego
@JonaszSynGrazyny: gdyby nie pojawiła się opcja b to nigdy bym nie myślał, że jest mi źle żeby myśleć o ucieczce z korpo
oczywiście nie tyle co korpo pewnie bo 25k to kosmos jakiś milionerski ale na spokojne życie wystarczy a potem może będzie lepi
@vieniasn: dlatego w czasach kiedy arogancja i poczucie własnej zajebistości było na szczytowym poziomie to były czasy kiedy najlepiej wspominam i najlepiej się czułem