Wpis z mikrobloga

#fut może mi ktoś wytłumaczyć jak ta s-------a gra działa, że gram mecz z typem, który nie potrafi prosto podać, biega na sprincie cały czas byle jak, wygrywam 5:0 przy doliczonej jednej minucie tracę gola w 47 po jakimś k---a wylewie de Jonga który nagle zapomniał jak wybija się piłkę z całej p---y i podaje pod nogi rywala. Wychodzi chłop na drugą połowę i w 70 p-----------m już 6:5? Gra praktycznie tak samo, ale moi środkowi obrońcy robią sobie wycieczki do przodu a śp stoją k---a w miejscu i nie wracają w ogóle. P--------a gra, jak ktoś mi powie, że te k---y nie stosują dda to jest p----------y. Jeden mecz potrafi mnie tak w-----c, że mam ochotę r------c pada.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cambell973 a co masz ustawione na tych obrońcach w wytycznych ze oni ci tak wybiegają?

Na śpków to się trzeba przełączać manualnie i nimi wracać czym prędzej bo inaczej to cię zmiecie z planszy w tej edycji. Wytyczne sobie dobre poustawiaj, może za ofensywnie masz ich wszystkich i nie ma komu bronić.
  • Odpowiedz
  • 0
@Bielawski W 1szej połowie było okej, w drugiej połowie obrońcy zaczynali robić takie krótkie wyjścia do piłki, dosłownie sekunda w przód i wracali od razu, ale już było za późno, bo robią się straszne luki. Gram z lp i pp bo myślałem, że będą wracać do obrony na zrównoważonym ustawieniu, ale też nichuja. Wracam śp za każdym razem, bo jak tego nie zrobię to oni w ogóle się nie kwapią. Nie
cambell973 - @Bielawski W 1szej połowie było okej, w drugiej połowie obrońcy zaczynal...

źródło: temp_file8121034086434751303

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Bielawski Do tego mam wrażenie, że obrońcy przeciwnika zwyczajnie często dużo lepiej się ustawiają, kryją do samego końca, boczni obrońcy schodzą w luki śo, nie odpuszczają do 5 metra, zawsze przed moimi napastnikami. U mnie araujo potrafi patrzeć jak ktoś obok biegnie i tylko się obraca. Dramat
  • Odpowiedz
  • 0
@cambell973 weź sobie ustaw formacje z jednym albo dwoma śpd fajnie sprawdza się 4-2-1-3 ze skrzydłowymi i wymień sobie Tuchameniego na kogoś z lepszym tempem np Edera albo Konate.
  • Odpowiedz