Aktywne Wpisy

Teuvo +41
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

#izrael #palestyna #wojna #bekazlewactwa #bekazprawactwa
źródło: showing-masked-militants-appearing-execute-113439681
Pobierzwg. ciebie krytyka zabijania dzieci przez izraelskie wojsko = popieranie hamasu
no chyba nie
wejdź na mój profil, popatrz ile jest wpisów politycznych(ok, parę jest ale typu jaja z Trumpa albo Bartosiaka)
wejdź na swój
naprawdę ludzie mają gdzieś politykę
@PrawilnyStevie: Do omletu trzeba zbić parę jaj. Ciekawe, że takich dylematów moralnych nie ma przy zabijaniu młodych ruskich na froncie. ¯\(ツ)/¯
@PrawilnyStevie: Myślę że Izrael tak mocno posprzątał w tym momencie Bliski Wschód, ze Zachód i przyszłe pokolenia Izraelitów będa miały spokój na wiele, wiele, wiele, wiele lat. Ze zrobieniem 'brudnej roboty' o której mówił Merz, włącznie. Myślę ze niewygodnie się na to patrzy, jeśli się na to
@PrawilnyStevie: Nie tylko ja tak sądzę XD
@PrawilnyStevie: Myślę, że to raczej reszta świata zapyta najzajebistszych Polaków