Wpis z mikrobloga

Bohaterowie wypupków wyklętych zarówno z lewej jak i z prawej strony bo wiadomo, posypana rublami podkowa musi się zgadzać. Palestyńcycy mordowani przez... Hamas. Wzorowo, już od późnego października 2023. Nie ma zgody na żadne ewakuację, nie ma zgody na rozejm. Warszawa Rafah wspólna sprawa alllahu akbaaar! TY RZYDZIE TY JAK ŚMIESZ? 60K BOJOWNIKÓW HAMASU I PARE TYSIĘCY CYWILI CO SIĘ WŚRÓD NICH UKRYWALI! LUDOBUJSTWO! TY TY..... TY RZYMIANINIE TY!

#izrael #palestyna #wojna #bekazlewactwa #bekazprawactwa
eeehhh - Bohaterowie wypupków wyklętych zarówno z lewej jak i z prawej strony bo wiad...

źródło: showing-masked-militants-appearing-execute-113439681

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eeehhh znaczy bo wiesz, żadni cywile nie powinni być święceni. To jakby w twoim bloku zasiedlili się terroryści, a zatem odcięlibyśmy blok od wody, prądu, a potem go zbombardowali razem z tobą, rodziną, sąsiadami i psem sąsiadów, a waszą winą byłoby tylko to, że tam mieszkaliście. Popieram eliminację ekstermistów, szkoda tylko, że zrobiono to tak na o-------l, że nawet jeśli te kilka tysięcy - to zostało zamordowanych kilka tysięcy ludzi.
  • Odpowiedz
  • 0
@Petururururu: O ile nie wiesz w jakiej strefie wpływów się znajdujesz, nie.

@PrawilnyStevie: Do omletu trzeba zbić parę jaj. Ciekawe, że takich dylematów moralnych nie ma przy zabijaniu młodych ruskich na froncie. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@eeehhh młodzi ruscy to wciąż jednostki militarne wchodzące na teren atakowanego kraju. Cywil w slumsie dostający rykoszetem to nie to samo. Nie podkręcaj logiki tylko po to, żeby brzmiała na twoją korzyść.
  • Odpowiedz
  • 2
@PrawilnyStevie: Dziękuj hamasowcom którzy się tam ukrywali i którzy byli w 50% wspierani przez Palestyńczyków i kitórym zabroniono ewakuacji. Oni mieli służyć za męczenników sprawy, o których teraz mówisz. Bez kitu, słuchając Bartosiaka w ogóle się nie dziwie, jak pluję na to co się tu dzieje i jak Polacy mają oczy... w dupie!
  • Odpowiedz
@eeehhh twój nick trochę oddaje moją najszczerszą reakcję. Nie mam za co dziękować hamasowi, żaden normalny człowiek nie ma za co. Hamas to terroryści, a z terrorystami się nie negocjuje - nie zmienia to faktu, że nie uwierzę jakoby jedna z najlepszych siatek wywiadowczych świata nie była w stanie wykonać zadania na mniejszych stratach. Tam docelowo realizowany był plan strachu, aby bardziej podporządkować sobie ludzi lub im wskazać, aby „nie podskakiwali”.
  • Odpowiedz
  • 1
nie zmienia to faktu, że nie uwierzę jakoby jedna z najlepszych siatek wywiadowczych świata nie była w stanie wykonać zadania na mniejszych stratach

@PrawilnyStevie: Myślę że Izrael tak mocno posprzątał w tym momencie Bliski Wschód, ze Zachód i przyszłe pokolenia Izraelitów będa miały spokój na wiele, wiele, wiele, wiele lat. Ze zrobieniem 'brudnej roboty' o której mówił Merz, włącznie. Myślę ze niewygodnie się na to patrzy, jeśli się na to
  • Odpowiedz
@eeehhh kocham tą narrację - Polacy mają oczy w dupie, typowym polskim tu i teraz. Wielki żal, że niestety nie urodziłeś się gdzie indziej :—/ Polak głupi, polak zły, polak nie zgadzać się z eeehhh
  • Odpowiedz
  • 0
@PrawilnyStevie: BTW w ogóle nie kumam jak strasznie pacyfistyczni i zmiękczeni są dzisiaj Polacy. Z takiej sytuacji wynika, że jak ktoś podniesie rękę na Polskę, to nikt nie odpowie, bo wszyscy się będą bali osądzenia o ki wie co. Straszny surrealizm. A tu ludzie się śmieją z zachodu że malowali kredą po chodnikach jak islamiści w Europie robili co chcieli.
  • Odpowiedz
@eeehhh a bo widzisz, znam dużo historii z czasów WWII od osób, które wtedy żyły i wiem czym jest śmierć zwykłych ludzi, przynajmniej z ich przekazów. Znam weterana „wojny w Iraku”, który na widok krwi dostaje ataku paniki. Mordowanie terrorystów to droga do (s)pokoju. Mordowanie zwykłych ludzi bez wyboru lub dylematu mieć czy być to zbrodnia, niezależnie od tego czy jakiemuś wykopkowi z zaburzonym kompasem moralnym (wróć do omleta) podoba czy
  • Odpowiedz
  • 0
@PrawilnyStevie: Nie bój się, jutro rano też zjem piękny omlet, a sam będziesz miał dylemat jak to jest że, na wojnie zawsze zginie trochę cywili... no jak to tak, nie wolno, nie można, to niedobra jest.

no to jeżeli nie tylko ty tak sądzisz, nie świadczy, że ty i reszta macie rację xD kiedy wy się tego nauczycie?

@PrawilnyStevie: Myślę, że to raczej reszta świata zapyta najzajebistszych Polaków
  • Odpowiedz
@eeehhh no i taka zawsze będzie puenta, ty mnie nie przekonasz, ja ciebie nie przekonam. Natomiast jakbym mógł się trochę rozmarzyć, w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, to życzyłbym ci jakiejś innej narodowości :—)
  • Odpowiedz
  • 0
@PrawilnyStevie: No widzisz! A tu ciągle wiejski Polak i ciągle przez patologie w kościele niepaktykujący katolik, tylko nazwisko mam jakieś inne, brwi trochę za duże i w szkole z dzieciakami od peegierusuów się biłem... tak mi się od Boga trafiło. Wiem czego mi życzysz, wiem. Dobranoc.
  • Odpowiedz