Wpis z mikrobloga

No wiadomo, że źle, przecież u Atora jak są zgodni to źle, jakby niebyli zgodni to źle, jak współpracują to źle i jak rywalizują to też źle xD

@masonios72: Ciekawe czy ponownie na początku roku 2026 będzie straszył ludzi przymusowym poborem do wojska jak co roku od co najmniej 7-8 lat w czasie trwania kwalifikacji wojskowej? xD Pamiętam jak był covid-19 i przełożyli termin tego corocznego eventu więc straszył tym
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: U niego to jest takie bingo: Przymusowy pobór do wojska-> zabiorą nam mieszkania -> przymusowo nas będą szczepić -> coś o Ukraińcach (oczywiście on do nich nic nie ma ( ͡º ͜ʖ͡º) ) -> ktoś tam się wygadał i mamy p--------e -> Niedługo wybuchnie wojna.
Ja nie wiem, że tyle lat mija i dalej są ludzie którzy w te jego brednie wierzą.
  • Odpowiedz
  • 0
U niego to jest takie bingo: Przymusowy pobór do wojska-> zabiorą nam mieszkania -> przymusowo nas będą szczepić -> coś o Ukraińcach (oczywiście on do nich nic nie ma ( ͡º ͜ʖ͡º) ) -> ktoś tam się wygadał i mamy p--------e -> Niedługo wybuchnie wojna.

Ja nie wiem, że tyle lat mija i dalej są ludzie którzy w te jego brednie wierzą.

@masonios72: Zapomniałeś napisać
  • Odpowiedz