Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +26
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +303
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

@freemanek: Kto twierdzi, że to "wyssane z palca teorie"? Ludzie są różni, fajni i niefajni, i dotyczy to obu płci, problem na wykopie jest jedynie taki, że często wrzuca się wszystkie kobiety do jednego wora.
@jakub-kicia: Kurcze, czyli wygląda na to, że nie jestem kobietą, bo dla mnie zawsze liczyło się też mnóstwo innych rzeczy, nawet wtedy, kiedy byłam młoda (samotną matką też nie jestem i nigdy nie byłam w toksycznym związku). A może faktycznie jestem jakaś tępa, bo próbuję dyskutować z kimś, kto ma złe doświadczenia z kobietami, przez to generalizuje i zdania nie zmieni. Żyj
@choochoomotherfucker: Jeśli każda kobieta wybiera spośród powiedzmy 20% populacji mężczyzn, to wiadomo, że będą się liczyły te "inne rzeczy". Natomiast dominujący będzie wygląd, bo to on zrobi pierwsze sito. Ty wybierzesz innego, ktoś z innego środowiska innego, ale to nadal będzie topka genetyczna pod względem wyglądu. O to chodzi w zdaniu "liczy się tylko wygląd", bo Ci faceci znajdą partnerki i
@jakub-kicia: No ale co ja mam więcej napisać, skoro widzę, jakie masz poglądy i że Cię w żaden sposób nie przekonam? Istnieje jakiś sposób, żebyś zmienił zdanie? No właśnie. Już wiele razy przeprowadzałam tego typu dyskusje na wykopie i za każdym razem była to strata czasu.
@choochoomotherfucker: to nie poglądy, tylko fakty. Skąd wiem? Bo żadnego nie jesteś w stanie obalić.