Wpis z mikrobloga

@ntdc: Jak co roku call of duty i tak jebnie BFa pod względem zarobków.
Co więcej jak co roku przez ostatnie 18 lat multi będzie w pyte, a emeryci d--a cicho.
  • Odpowiedz
@SpoconyBambik: w codzie kto skacze ten na p---ę dostaje ( ͡° ͜ʖ ͡°) idź dziadek grać w fortnite tam skaczą jak maupy.

A BF6 to legancka giereczka też i można sobie kda nabijać na dziackach i objectivy robić ez.
  • Odpowiedz
  • 1
@ntdc serwery z gówna i antycheat na tyle c-----y, że boty AI robią bypassy zabezpieczeń, to też wina graczy( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@ntdc: grałem w BF3, w BF4 nie grałem, bo kąkuter był słaby. Później długo nic, aż pojawił się CoD:MW. Świetna gra, setki godzin pograne. Zapowiedzieli MW2, od razu preorder i... rozczarowanie. SBMM przeszkadzał mi jeszcze bardziej, brak możliwości wyłączenia crossplay'a, wszędzie gracze robiący "skórki" do broni, a nie granie celów rozgrywki, więc 3/4 lobby leży i kampi. Zrobiłem Oriona na części broni i olałem, bo brakowało mi nerwów. Wróciłem teraz,
  • Odpowiedz
@Soczi: Ale masz od groma hardcore'ów w customach, na full XP i na tych samych trybach + urozmaiconych. Więc po co na oficjalnych? Są i takie i takie, do wyboru, do koloru.
  • Odpowiedz
Ale masz od groma hardcore'ów w customach

@parasite: tak, wczoraj grałem HC z polecanych i biegają tam też boty. Nadal z wyborowego musiałem typa 3x trafić żeby go ubić :S
  • Odpowiedz