Aktywne Wpisy

MonazoPL +159
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
sheepman +181

#konfederacja #polskieonuce #polityka #sejm
Porównajcie to sobie z krytyką takiego Giertycha wewnatrz obozu KO i poszukajcie ile jest otwartej krytyki odpowiedników w PIS i Konfie.
Na prawicy otwarci
@szurszur: nie to co lewaki, oni wszystko dla dobra Polaków
i ty tu komuś populizm wypominasz :>
Prawica nawet broniła sankcji na Polske od trumpa, bo wazniejsza jest ideologia miedzynaordówki prawackiej.
jak eu wprowadza cła na chińskie samochody to dobrze czy źle?
a jak chinole wprowadzą takie same cła na europejskie samochody to dobrze czy nie?
tak samo czy odwrotnie?
dobrze dla nas czy dobrze dla nich?
z której
Po co tu o Chinach wrzucasz watek?
tramp jest prezydentem usa i powinien dbać o ich interes, a nie nasz
tak samo chciałbym aby nasz rząd/prezydent dbał o mój kraj a nie o inny
co tu jest do bronienia w ogóle?
@yd6d7hhds: Ja użyłem go jako przykład tego, że polscy praiwcowcy przedkladaja ideologie nad polskie interesy.
tak samo pochwale 'messiego' jak wpakuje naszej drużynie 5 bramek mimo, że odpadniemy
w mojej bańce nie funkcjonuje międzynarodówka kierowana przez trampka, nie wiem zbytnio o co chodzi i zdecydowanie nie chce wiedzieć
kończę swój udział
@szurszur: +1 Oczywiście, że tak. Jakby modelem biznesowym konfy jeśli można to tak nazwać jest dosłownie mówienie ludziom tego co chcą usłyszeć zwłaszcza kucom oraz przedsiębiorcom chociażby była to największa możliwa głupota na świecie.