Wpis z mikrobloga

Co z tego że wrzucimy wpis tutaj jakiegoś berkowicza czy innego palanta z kłamstwem jak oni nawet się do tego nie stosunkują wrzucą ściemę ludzie im napiszą jaka jest prawda i tak jest cały czas dzień za dniem kolejne ściemo wygrywa na x

#konfederacja #polskieonuce #polityka #sejm
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kubanfs: Wzrosty poparcia pIS i Konfy sa oparte na wrzucaniu populizmu, manipulacji i bezwzglednym graniu podkrecanymi niusami na emocjach. Siły bardziej umiarkowane nie maja tu szans, bo nawet jak ktos u nich podobna metoda gra to jest atakowany przez swoich, bo uznawane jest to za nieetyczne.
Porównajcie to sobie z krytyką takiego Giertycha wewnatrz obozu KO i poszukajcie ile jest otwartej krytyki odpowiedników w PIS i Konfie.
Na prawicy otwarci
  • Odpowiedz
bo elektorat prawicy jest na niższym poziomie moralnym i kieruje się w pierwszej kolejności ideologią, a nie dobrem Polaków

@szurszur: nie to co lewaki, oni wszystko dla dobra Polaków
i ty tu komuś populizm wypominasz :>
  • Odpowiedz
@szurszur: tylko co znaczy broniła sankcji na Polskę?
jak eu wprowadza cła na chińskie samochody to dobrze czy źle?
a jak chinole wprowadzą takie same cła na europejskie samochody to dobrze czy nie?
tak samo czy odwrotnie?
dobrze dla nas czy dobrze dla nich?
z której
  • Odpowiedz
@yd6d7hhds O cła jakie USA zapowiedziało na UE co uderzało też w Polske. Broniono Trumpa bo miedzynarodówka prawacka wazniejsza niż gospodarka RP.
Po co tu o Chinach wrzucasz watek?
  • Odpowiedz
@szurszur: ty se wrzuciłeś trampa, ja sobie dorzuciłem ping ponga, w czym problem

tramp jest prezydentem usa i powinien dbać o ich interes, a nie nasz
tak samo chciałbym aby nasz rząd/prezydent dbał o mój kraj a nie o inny
co tu jest do bronienia w ogóle?
  • Odpowiedz
ty se wrzuciłeś trampa, ja sobie dorzuciłem ping ponga, w czym problem

@yd6d7hhds: Ja użyłem go jako przykład tego, że polscy praiwcowcy przedkladaja ideologie nad polskie interesy.

tramp jest prezydentem usa i powinien dbać o ich interes, a nie
  • Odpowiedz
@szurszur: ja też pochwaliłem decyzje trampa mimo iż była niekorzystna dla mnie
tak samo pochwale 'messiego' jak wpakuje naszej drużynie 5 bramek mimo, że odpadniemy
w mojej bańce nie funkcjonuje międzynarodówka kierowana przez trampka, nie wiem zbytnio o co chodzi i zdecydowanie nie chce wiedzieć
kończę swój udział
  • Odpowiedz
Wzrosty poparcia pIS i Konfy sa oparte na wrzucaniu populizmu, manipulacji i bezwzglednym graniu podkrecanymi niusami na emocjach.

@szurszur: +1 Oczywiście, że tak. Jakby modelem biznesowym konfy jeśli można to tak nazwać jest dosłownie mówienie ludziom tego co chcą usłyszeć zwłaszcza kucom oraz przedsiębiorcom chociażby była to największa możliwa głupota na świecie.
  • Odpowiedz