Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

Ten program zeszdl na psy..
Rozumiem zapraszanie gości, rozumiem durnowate konkurencje, ale...
- zapraszanie gości, którzy absolutnie nie znają się na gotowaniu.
- irracjonalne decyzje o wyborze kto odpada, podejmowane przez uczestników a nie jurorów.
- decyzje o tym kto idzie do dogrywki i znowu - decydują uczestnicy, co powoduje DYMY a widac, że o to produkcji chodzi.
- "zaczepki" jury - "no zobacz zobacz, chcieli cię wyeliminować?" i znowu podjudzanie.
- konkurencje zespołowe "kto pierwszy ten lepszy / dobierzcie się w pary moje przedszkolaki".
- i to j----e promowanie córki handlarza bronią - do kur*y co ona osiągnęła? nie jest ani wybitnym kucharzem, nie ma osiągnięć jako kucharz, za to ma jebitne parcie na szkło.
- KRÓLOWA Magda! Ileż można? Zerzygać się można.
Porównanie 5-6 edycji do tyłu i tej to jest niebo a ziemia.. Zauważalny spadek umiejętności uczestników i jakości konkurencji. Stawianie na podjudzanie, skłócanie i DYMY celem podbicia oglądalności. Byłem przy masterchef od 1 edycji. Ta jest ostatnia. Tfu!
@pablirvo: O kim mowa?
Ja się nauczyłem nie porównywać, jak zobaczyłem kiedyś Masterchef Australia i to jakie desery odwalał tam Reynold Poernomo, w żadnym sezonie rodzimej edycji nie widziałem takiego poziomu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)