Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

Jesli nie wiecie - Pan Wilk bez przerwy przekleja fejki lub podaje dalej materiały spreparowane przez prorosyjskie ruskie trole. To jest dramat.
#polskieonuce
źródło: temp_file4985414068675477830
Pobierz@gzymspiwniczny: Dokładnie takiego porównania można spokojnie użyć. Oczywiście pewna grupa youtuberów będzie twierdziła na przykład, że jest inaczej. No, ale nie oszukujmy się gdyby było inaczej to w ruskim internecie by nie pisali, że Polska to inscenizacja i ludzie tak naprawdę nie mieszkają xD
@gzymspiwniczny: Tutaj akurat masz rację i też kiedyś myślałem nad tym, ale to byłoby chyba zbyt trudne wciąż dla zbyt dużej części Rosjan ci starzy by musieli wymrzeć a ci młodzi nie być dalej radykalizowani. Kiedyś oglądałem trochę takich sond ulicznych z różnych krajów