#gry #hyper #retrogaming @loczyn siedziałem z nim na jednej grupie na facebooku o retrograch, ciężki zjeb, z tego gatunku, co mu przeszkadzają atrakcyjne kobiety w grach. Psycha z waty, lubił ludziom ubliżać, po kolejnej dramie chyba o Lare Croft, gdzie był sam przeciw większości s--------ł z grupy i od tego czasu spokój ( ͡°͜ʖ͡°)
@Riolet: Z tego duetu to Miłosz Brzeziński został Chadem psychologiem i coachem, który teraz klepie ciężki hajs, a sojaczkowi zostało jedynie prucie się na grupach facebookowych. xDDD
@SonidoStark: mój kumpel robił w gamedevie kiedyś, jeździł na różne imprezy branżowe z grą nad którą pracował w firmie. Poznał Tadka, mieli się w znajomych na fejsie, kumpel się z nim ośmielił niezgodzić pod jakimś postem, ale kulturalnie i rzeczowo, ten zamiast odpowiedzieć, to jak na lewaka przystało w-----ł go ze znajomych i zablokował xd
@Riolet: Kiedyś mi było Tadka szkoda, bo był mega tyrany przez Miłosza w Hyperze. Teraz jak go bliżej poznałem to uważam, że Miłosz go w Hyperze traktował zbyt łagodnie. xD
źródło: tdz
Pobierz