Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +147
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

źródło: image
PobierzPo przewąchaniu setek perfum uważam, że najlepsze są te perfumy mainstreamowane jak np. D&G Light Blue Intense, Dior Sauvage (EDT), Versace Dylan Blue, Versace Eros, Yves Saint Laurent Y, Paco Rabanne Invictus itp.
Dziwne, że taki Sauvage czy Dylan Blue zbiera tyle hejtu na wykopie i grupach perfumiarskich, kiedy te perfumy
@damienbudzik: Chyba tylko starsi (50+) i ze wsi, bo w mieście i wśród młodych to aż się chmura unosi od oparów.
@kolejne_juz_konto: No co Ty xD Wśród mężczyzn najpopularniejszym zapachem to jest brak zapachu albo ewentualnie pot, wystarczy się przejechać tramwajem.
Jak chodziłem do biura to też bardzo rzadko wyczuwałem jakiekolwiek perfumy u facetów. Za to jeśli chodzi o kobiety to praktycznie każda używała perfum. No i na ulicy też znacznie częściej wyczuwam perfumy u kobiet niż u mężczyzn.
@damienbudzik: To się przejedź metrem, będziesz miał inne odczucia ¯\(ツ)/¯ Może cała perfumowa śmietanka omija tramwaje?