Wpis z mikrobloga

Panie Boże proszę zachowaj nasz kraj przed tą patologią, przed ponowną okupacją która niszczyła nas podczas rozbiorów a później przez pół wieku po tym gdy rosja w sojuszu z niemcami zaatakowała nas z obu stron w 1939. roku. Daj siłę Ukraińcom aby tę mongolską hordę rozwalili do cna a nam daj siłę byśmy byli w stanie amunicją, bronią, polityką i wsparciem społecznym się do tego przyczynić, za wszystkich Polaków pogrzebanych na Syberii, w Kazachstanie, Katyniu, za nasze zacofanie prlowskie w czasie topki rozwoju technologicznego na świecie, za mojego bliskiego rozstrzelanego w stanie wojennym. Uchowaj nas przed tą azjatycką dziczą. Nie chcemy tak żyć, jesteśmy inni, jesteśmy ludźmi. 10 miesięcy za to co poniżej. Artykul z rosyjskiej prasy, źródło: https://www.mk.ru/incident/2025/10/10/godovalaya-devochka-utonula-v-vedre-poka-pyanye-roditeli-spali.html #wojna #rosja #ukraina
Kazanek - Panie Boże proszę zachowaj nasz kraj przed tą patologią, przed ponowną okup...

źródło: 1000028009

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kazanek: zło nie jest kwestią narodu... każdy naród ma 2% takich ludzi ... czy 3 nie wiem. rosja to głupota pokoleniowa, to obłuda, korupcja, złodziejstwo, pewnego rodzaju nie reformowalna biedota intelektualna... to sen o potędze ... przeświadczenie że się jest lepszy pośród ludzi a tak samo jak inni sra się porcelanę, leje pod drzewem czy w sławojce. rząd ruski to mafia, jak mafia się komunikuje, jak mafia się zachowuje, jak
  • Odpowiedz
@Kazanek: po raz kolejny piszę, statystycznie jest u nas o wiele mniej patologii, co nie znaczy że też się takie przypadki nie zdarzają. Po co ta agresja? Również gardzę ruskim mirem. A wspomniałem o tym, bo akurat czytałem wstawkę z tym kilka godzin temu.
  • Odpowiedz