Plusem posiadania wysokiego nadciśnienia jest to że wzbudzasz szok u ludzi zima , mi jest wiecznie gorąco przez to a chodzę w letniej kurtce zima bo w puchowej bym się ugotowała , pewnie myślą że jestem bezdomna i na inną nie mam #przegryw
@Linnior88: Ja sie zawsze musze w komunikacji rozbierac. Dzisiaj bylo w miare cieplo, ale w autobusie tylko ja jechalem w samej koszulce z krotkim rekawem. ¯\(ツ)/¯
@Linnior88: Ja sie zawsze musze w komunikacji rozbierac. Dzisiaj bylo w miare cieplo, ale w autobusie tylko ja jechalem w samej koszulce z krotkim rekawem. ¯\(ツ)/¯
Nie wiem ja mam taką manie psychiczną że się nienawidzę pocić i wolę zmarznąć do kości niż żeby mi było ciut za ciepło Ale wzroki ludzi bezcenne jak są zaspy mróz a ja popieprzam w wiosennych ubraniach
@Linnior88: Szczerze, nie na widzę alkoholu, papierosów, i wszystkiego. Też próbuje zrzucić wage. i juz było super. Ale depresja mnie dopada i czuje ze krece sie w kółko. Do tego samotność dobija i zamkniete, koło/ Ale no # przegryw wiec nie musze tlumaczyc
#przegryw
Ja całą zimę chodziłam w wiatrowce bo nienawidzę grubych kurtek i nigdy mi nie jest tak zimno zeby taka założyć
Nie wiem ja mam taką manie psychiczną że się nienawidzę pocić i wolę zmarznąć do kości niż żeby mi było ciut za ciepło
Ale wzroki ludzi bezcenne jak są zaspy mróz a ja popieprzam w wiosennych ubraniach
Gdybym nie musiała pracować to pewnie tez bym lubiła
Nie lubię alkoholu wogole , kocham słodycze ale przez dietę nie mogę , pozostaje pustka i żal ehhh