Aktywne Wpisy

GangKobry +583
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz
EditorTM +104
źródło: IMG_20251008_120434
Pobierz

#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #szonpatrol
źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Schweinefleischsuppe: Nawet jeśli na co dzień będzie chamska, roszczeniowa itp.? Kurcze, a ja zawsze myślałam, że szacunek polega na tym, że się po prostu dba o chłopa, chwali się go, jest się dla niego dobrą dziewczyną i w ogóle.
Nigdzie nie napisałem, że szacunek na tym nie polega. To również jest szacunek. Jednakże szalone skakanie po karuzeli kutang nie jest tym samym szacunkiem.
Żona Prezydenta RP. Nie była dla Karola dziewicą, ale została z nim i są parą już od 20 lat.
Nie mogła zaoferować mu swojego dziewictwa, ale dała miłość w innej formie.