Aktywne Wpisy

miodeksmrodek +2151
Zachęcam do dołączenia do akcji, która zniszczy #konfitura raz na zawsze.
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
źródło: IMG_1429
Pobierz
Zawod_Inwestor +198
#gielda Założyłem w końcu konto z szacunku do tagu. Fajnie rozruszaliście polski internet memami inwestycyjnymi. Dobrą robotę robicie chłopaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,

To nie jest trolling, serio pytam.
Czy macie może pomysł na to co robić w wolnym czasie którego mam dość sporo? Pracuję zdalnie i pracuję średnio 2h dziennie. Spokojnie wychodząc na miasto oraz się odżywiając to już 3h. Natomiast co z pozostałymi 5h lub i czasem 6h? Co wtedy robicie? Do biura bardzo mi się nie chce, bo tam bym jeszcze bardziej gnił. Jakieś wyjazdy/wycieczki podczas pracy? Zarabiam 2 średnie krajowe, więc mogę sobie pozwolić. Dodatkowy etat raczej odpada, bo w drugim progu podatkowym nie widzi mi się zarabiać. Pracy nie zmienię, bo ją lubię i nie wyobrażam sobie pracować w innym zawodzie... musiałbym zarabiać 4x mniej i pracować 8h... masakra jak sobie o tym pomyślę oraz o swojej sytuacji :(
#pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
📒 Notatka moderatora: #takbylo
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Zagłęb się w odmęty wykopu ( ͡° ᴥ ͡°)
2/10 bo odpisuję.
@mirko_anonim Znajdz sobie fajne kanaly na YT z tematow ktore Cie interesuja i ogladaj
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny