Wpis z mikrobloga

✨️ Pomysły na kreatywne spędzanie wolnego czasu
To nie jest trolling, serio pytam.
Czy macie może pomysł na to co robić w wolnym czasie którego mam dość sporo? Pracuję zdalnie i pracuję średnio 2h dziennie. Spokojnie wychodząc na miasto oraz się odżywiając to już 3h. Natomiast co z pozostałymi 5h lub i czasem 6h? Co wtedy robicie? Do biura bardzo mi się nie chce, bo tam bym jeszcze bardziej gnił. Jakieś wyjazdy/wycieczki podczas pracy? Zarabiam 2 średnie krajowe, więc mogę sobie pozwolić. Dodatkowy etat raczej odpada, bo w drugim progu podatkowym nie widzi mi się zarabiać. Pracy nie zmienię, bo ją lubię i nie wyobrażam sobie pracować w innym zawodzie... musiałbym zarabiać 4x mniej i pracować 8h... masakra jak sobie o tym pomyślę oraz o swojej sytuacji :(

#pracbaza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

📒 Notatka moderatora: #takbylo

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja mam w domu kino, warsztat, siłownie, gaming room, jacuzzi, duży ogród z koszem do koszykówki, tarcze do łucznictwa, rzucania toporkami i strzelania wiatrówkami, 4 zwierzęta, przy domu jezioro gdzie można iść na supa, orlik do gry w tenisa, do tego motocykl etc... zawsze się coś do roboty znajdzie, tak żeby się nie nudzić :P Jakoś w miesiącu kupuje spawarkę żeby się nauczyć spawać i zrobić sobie kilka rzeczy
  • Odpowiedz