Aktywne Wpisy

michalxd21 +127
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#antykapitalizm #pracbaza
źródło: temp_file2539937234788613937
PobierzPoza żartem i absurdem tego kaganca - to post brzmi jak ściema żeby tego nie nosić albo iść na l4
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze ta wisienka na torcie pod postacią „bezpośredniego materiału, co ma wyładowania dość silne przez naelektryzowanie się”, czyli baba nawet nie ma pojęcia przy jakich materiałach pracuje dwanaście godzin dziennie i powtarza jakieś zasłyszane głupotki, normalnie samoświadomość jak u sześcioletniego dziecka xD