Wpis z mikrobloga

Żal mi ministrancika jak widzę jego niewinne zauroczenie takim szonem. Zawsze porządnym ludziom z kręgosłupem moralnym musi się trafić taka agatka, żeby ich zniszczyć psychicznie:/

Andrzejek toksyczny agresor. Za to Michał bardzo na plus, super facet.

Magda 🤡🤡🤡

#hotelparadise
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@evlka: nie zgodzę się co do Michała dla mnie śliski koleś, mocno pilnujący postawy i wypowiedzi...lukrowane słodzenie do obrzygu, sprytna prowokacja breFki... zobaczymy co przyniesie nowy odcinek
  • Odpowiedz
@evlka: na jaki plus Michał? Chyba inny odcinek oglądaliśmy chłop był pasywno agresywny, a później nawet i agresywny w stosunku to piłkarzyka
  • Odpowiedz
  • 4
@pabi71b: wg mnie Andrzej tu sprowokował tak bezdyskusyjnie. A Michał opanowanie i dojrzale odpowiadał. Nie wiem, czy śliski. Na razie robi na mnie bardzo dobre wrażenie, idealny facet.
  • Odpowiedz
  • 0
@pabi71b: bo tamten go słownie prowokował. Podziwiałam, że mu nie jeb od razu już za pierwsze zdanie, gdzie zrobił z niego cip
  • Odpowiedz
  • 18
@evlka Michał jest śliski. Ma ból d--y że Oliwka go nie chce i prowokował fizycznie Andrzeja i nazywał go chamem żeby wywołać jego reakcje i potem zwrócić grupę przeciwko niemu
  • Odpowiedz
  • 6
@tallman: ból d--y ma o Oliwkę, to oczywiste. Ale nazwał go chamem, bo jest chamem ::D tamten mu powiedział, że kobiety na niego nie lecą i że to nie jest kobieta dla niego. No rzeczywiście żadna prowokacja, miał się uśmiechać do tego jak jakaś sierota :D
  • Odpowiedz
@evlka a co takiego chamskiego powiedział/zrobił? Nazywanie Andrzeja "j-----m narcyzem" to nie chamstwo? Cale szczęście Oliwka nie łyka tego przymilania się
  • Odpowiedz
  • 1
@tallman: po pierwsze tam każdy po sobie za plecami jedzie. A Andrzej jest chamem, bo odzywa się do kobiet jak prostak. A po alkoholu jest agresywny do tego. To już któryś raz. Więc Michał dobrze mu powiedział. Po cholerę go ciągał na jakieś rozmowy i mu awantury robił z d--y. Cham to najdelikatniejsze określenie jakie mógł w tym momencie wybrać. Ale może razi niektórych, że koleś jest opanowany i inteligentny.
  • Odpowiedz
@evlka a potrafisz podać przykład? Inteligentny? xd on jest memem performatywnego gościa który rzuca jakieś pseudointeligentne hasełka żeby zabrzmieć mądrze tak jak z tą 17 symfonią Beethovena xD wpadł ci w oko i nie jesteś obiektywna xd
  • Odpowiedz
  • 8
@evlka Żadne męskie ego nie zostało tutaj naruszone, to tylko Twoja projekcja.
Po prostu pokaźna grupa facetów nie może uwierzyć, że ktoś próbuje wybielać Michała, jak ten koleś to chodzący red flag.
Nieważne czego dotyczył post, jak piszesz taką bzdurę, że "Michał bardzo na plus", gdzie koleś próbuje celowo zainicjować fizyczną konfrontację, to oczywiście że ludzie się odpalą.
  • Odpowiedz