Aktywne Wpisy

hotshops_pl +957
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +62
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Dziś się dowiedziałem na wykopie, że to nie był pies, którego właściciele zostawiają samego na 9-10 godzin, a zaplanowana akcja przez rosyjskich propagandystów mająca na celu podzielenie narodu.
#psiarze
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-07 192605
PobierzOczywiscie szczekajacy pies to problem nie tylko dla sasiadow, ale rowniez dla psa. On tego nie robi ze szczescia.
Jest szereg sposobow jak sobie z
@Casuel: chciałbym mieć w swoim sąsiedztwie takich zajebistych ludzi, którzy jak coś im się nie podoba to potrafią przyjść i pogadać
Jako dorosly, policzylbym pietra. A gdybym byl bardzo leniwy, to zadzwonilbym do administracji, zeby policzyli za mnie ;)
@o__0: ja wiem ze wy chcecie miec, wtedy mozecie sie glosno zasmiac i kazac mu spadac a potem pisac na FB i wykopie i nasmiewac sie z nich. Dodatkowo potem wiadomo kto dzwoni na policje.
Z palyakami się nie rozmawia tylko od razu wytacza ciężkie działa. Jestescie jak samochodziarze, na zwrocenie uwagi reagujecie agresja i mam na to dowody
Leki wziales? Moge ci polecic moje
Dawaj szybko te wykresy, bo ciekaw jestem a pewnie znowu ban zaraz bedzie.
A jakie leki, z ciekawosci?