Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak mieszkałem na osiedlu, gdzie był taki pies, który siedział na parapecie i ujadał na ludzi przez cały dzień. W lato było najgorzej, bo okna się nie dało otworzyć, bo to szczekanie doprowadzało człowieka do szału. W jakim mieszkaniu szczekał to też nie wiadomo, bo inny blok, a pewnie szczekał, bo nikogo w domu nie było w tym czasie i tak.
Dziś się dowiedziałem na wykopie, że to nie był pies, którego właściciele zostawiają samego na 9-10 godzin, a zaplanowana akcja przez rosyjskich propagandystów mająca na celu podzielenie narodu.
#psiarze
Defined - Pamiętam jak mieszkałem na osiedlu, gdzie był taki pies, który siedział na ...

źródło: Zrzut ekranu 2025-10-07 192605

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JacksonDaniels: Jest tu facet, ktory zbudowal urzadzenie do nasluchu szczekow i prowadzi wykresy. Nie bede go wolac, bo nie chce sie nasmiewac. Ale biorac pod uwage ze multi jest na wykopie legalne, a niektorzy tutaj jasno przyznaja ze maja kilka kont.. no powoduje to dystans.

Oczywiscie szczekajacy pies to problem nie tylko dla sasiadow, ale rowniez dla psa. On tego nie robi ze szczescia.

Jest szereg sposobow jak sobie z
  • Odpowiedz
Goraco zachecam do komunikowania swoich problemow na zywo, nie w sieci

@Casuel: chciałbym mieć w swoim sąsiedztwie takich zajebistych ludzi, którzy jak coś im się nie podoba to potrafią przyjść i pogadać
  • Odpowiedz
@Defined: Jako dziecko, to rzucalbym sniezkami w to okno :P
Jako dorosly, policzylbym pietra. A gdybym byl bardzo leniwy, to zadzwonilbym do administracji, zeby policzyli za mnie ;)
  • Odpowiedz
@Casuel: u nas na osiedlu jest ochrona i można sobie do nich iść albo zadzwonić i niech szukają. Jak kiedyś była jakaś głośna muzyka w nocy to ustalili, że to ukraińcy robili parapetówkę i za bardzo ich poniosło
  • Odpowiedz
Goraco zachecam do komunikowania swoich problemow na zywo, nie w sieci.

@o__0: ja wiem ze wy chcecie miec, wtedy mozecie sie glosno zasmiac i kazac mu spadac a potem pisac na FB i wykopie i nasmiewac sie z nich. Dodatkowo potem wiadomo kto dzwoni na policje.

Z palyakami się nie rozmawia tylko od razu wytacza ciężkie działa. Jestescie jak samochodziarze, na zwrocenie uwagi reagujecie agresja i mam na to dowody
  • Odpowiedz
@StopSzczek: e, ja nie myslalem ze ruski, ale ktory Polak by tak napisal?

Dawaj szybko te wykresy, bo ciekaw jestem a pewnie znowu ban zaraz bedzie.
A jakie leki, z ciekawosci?
  • Odpowiedz