Wpis z mikrobloga

Jak to jest z zasięgiem w nju mobile? Oferta całkiem przyzwoita, działanie na nadajnikach Orange. Wiadomo, że tereny zurbanizowane to nie problem, ale jak to wygląda wszędzie indziej? Jestem w play teraz, ale rozważam przeniesienie numeru, bo zwyczajnie jest taniej. Może ktoś akurat przenosił ostatnio i może się podzielić doświadczeniami.
#play #njumobile #operatorzykomorkowi #orange
mlodzian - Jak to jest z zasięgiem w nju mobile? Oferta całkiem przyzwoita, działanie...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mlodzian: zasięg to zależy w jakim miejscu. Są miejsca gdzie sensownie działa tylko Orange. A są miejsca gdzie z Orange nie zadzwonisz, a z np. T-Mobile tak. Bez podania gdzie konkretnie mieszkasz, na to pytanie nie da się odpowiedzieć, a raczej nie chcesz podawać na wykopie gdzie mieszkasz.
  • Odpowiedz
@mlodzian jak masz play to się przełącz na zasięg Orange to sobie zobaczysz, bo przecież działa roaming krajowy. Poszukaj też na stronie btsearch gdzie masz najbliższy masz sieci
  • Odpowiedz
  • 0
Powiem tak, mieszkam na terenie zurbanizowanym, gdzie o zasięg się martwić nie muszę xd
Potrzebuje porównanie jak ogólnie z zasięgiem pomiędzy play i orange. Najlepiej jak ktoś realnie się przenosił i ma jakieś doświadczenie.
  • Odpowiedz
@mlodzian: Przeniosłem numer z #orange do #mobilevikings ( na nadajnikach play). Z dwóch powodów. Pierwszy, to rażąca niekompetencja orange na wszystkich szczeblach, na których miałem z nimi kontakt, BOK, IOD itp, Kłamstwa, utrudnianie dostępu do danych, spam i marketing telefoniczny bez zgody. Drugi, to zasięg. Wg ich map zasięgu dom i praca były w zasięgu 5G. W rzeczywistości 5G było tylko na mapie, o ile w
  • Odpowiedz