Wpis z mikrobloga

@BigBang_Attack: efektownie to najprościej akurat, dużo wślizgów, odbiory na raz itd.. ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale efektywnie to już ciężej, trzeba się trochę skupić, raczej próbować odbiorów defensywnymi pomocnikami (albo innymi zawodnikami pod ręką ale nie z linii obrony), mądrze i dobrze przełączać się analogiem w defensywie.
  • Odpowiedz
@joneq0: przełączam się , jockeyuje staram się nie wychodzić obrońcami mimo to obrona przeciwnika przecina każde podanie na dojście albo odbiera automatycznie a moja czeka tylko żeby się w-----ć i puścić przeciwnika za siebie dodam tylko że dywizja 6 czyli bez furory a pocenie jak s-------n
  • Odpowiedz
A używasz R1 ? Ja mam np tendencje żeby troche nadużywać go przez co czasem się wyczerpie timer na to i jest problem ale jak jest chłodna głowa to ciężko przeciwnikowi coś zrobić. Generalnie ciężko myślę znaleźć jakiś złoty środek, jedyne to co prosi mówią, odpowiednie przełączanie i nie wyciąganie obroncow z ich pozycji to klucz. Mi samemu wydaje się, że obrona jest mocną stroną ale też tracę czasem dużo bramek po
  • Odpowiedz