Wpis z mikrobloga

W-----a mnie to robienie Bogów z lekarzy. Idziesz do takiego konowała to ma dla ciebie 5 minut bo umówił 25 pacjentów na 2 godziny wizyty. Za tę wątpliwą przyjemność płacisz 250 zł. A jak ktoś w końcu się w----i i r---------i mordę pielęgniarce tak jak dziś w Suchej Beskidzkiej to olaboga ktoś podniósł rękę na biedną uciemięrzoną służbę medyczną. Albo państwo się weźmie systemowo za tą medyczną neosarmacje albo takie rzeczy będą się zdarzać coraz częściej.

#niepopularnaopinia #medycyna #bekazprawakow #patologiazmiasta
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czlowiekbutelka: nie usprawiedliwiaj patuski w pijackim szale złym działaniem służby zdrowia choć jeśli wcześniej była agresywna to trochę wina ratowników że ją podrzucili na izbę i sobie pojechali
  • Odpowiedz
nie ważne, dobrze gada

@Doktor_PajHiWo: Wazne i to bardzo. To ze dobrze gada (zgadzam sie z meritum) nie oznacza ze ma przechodzic do porzadku dziennego nad tym ze za lekarzy obrywaja pielegniarki.

To jest tak jakbys obil ryja pani na kasie w biedronce ze maja za wysokie ceny. A jaki wplyw ma kasjerka na ceny?

Pielegniarka != lekarz.
  • Odpowiedz
  • 0
@gorzki99 @darek-jg samo obijanie mordy komukolwiek w jego pracy jest naganne i nie popieram dzisiejszego zdarzenia.

Mój wpis zwraca uwagę na to że system ochrony zdrowia w Polsce robi się coraz bardziej antypacjentowy i zupełnie się nie dziwię ze ktoś idzie do szpitala z pomysłem w-------u lekarzom.
  • Odpowiedz
się nie dziwię ze ktoś idzie do szpitala z pomysłem w-------u lekarzom.

@czlowiekbutelka: Ja tez sie nie dziwie. I w tym sie calkowicie z Toba zgadzam. Tylko ze 2 sprawy:
1-baba co to zrobila byla napruta i wyladowala na izbie wytrzezwien. Wiec to nie sytuacja o jakiej rozmawiamy (ze ktos sie wkurzyl i postanowil pokazac lekarzowi co o nim sadzi)
2-skoro masz problem z lekarzem to dlaczego atakujesz
  • Odpowiedz
  • 0
@gorzki99 pielęgniarki tbh to też nie takie niewiniątka, nie raz słyszałem jak pyskują do pacjentów bo im się wydaje że jak studia skoczyła to prawie lekarz.

Oczywiście że bicie lekarzy czy pielęgniarek świata nie zmieni, ale my tańczymy na grobie publicznej służby zdrowia zamiast wymienić cały system
  • Odpowiedz
pielęgniarki tbh to też nie takie niewiniątka, nie raz słyszałem jak pyskują do pacjentów bo im się wydaje że jak studia skoczyła to prawie lekarz.

@czlowiekbutelka: Nigdzie nie napisalem ze pielegniarki to krzysztaly. Jak w kazdym srodowisku - znajda sie i czarne owce.

Chcialem tylko zwrocic uwage ze za "jasniepana boga lekarza" to raczej nie ma co sie na pielegniarkach wyzywac.
  • Odpowiedz
czyli można tylko ubolewać że ta pijana pani nie spotkała lekarza na swojej drodze

@czlowiekbutelka: No cos w tym jest :D

Oberwalo sie osobie ktora akurat w tym temacie o ktorym mowimy ma nic do powiedzenia.
  • Odpowiedz