Wpis z mikrobloga

#kiszak czy to prawda że Kiszak dopuścił się doxxingu i nękania, dzieląc się danymi swojego widza i napuszczając na niego inne osoby ze swojej widowni?

Przypominam że doxxing na twitchu jest surowo zabroniony i powinien skutkować zbanowaniem takiej osoby.
EndymionPP - #kiszak czy to prawda że Kiszak dopuścił się doxxingu i nękania, dzieląc...

źródło: maxresdefault (1)

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EndymionPP: obawiam się, że prawdą może być to, że Kiszak dopuścił się doxxingu i nękania, dzieląc się danymi swojego widza i napuszczając na niego inne osoby ze swojej widowni czemu biernie się przygląda administracja Twitcha
  • Odpowiedz
@EndymionPP: zgodnie z wytycznymi twitcha pod doxxxing podchodzi dzielenie się prywatnymi informacjami o osobie za które uznaje się m. in. Pracodawcę(czy redakcja to pracodawca, może?), profile na social mediach (no x jest), zdjęciami (chyba było)

Więc tak dopuścił się, ale nie wiem co ofiara o tym myśli
  • Odpowiedz
@Maneharno: z tego co wiem, korporacja rozpoznaje bullying bez względu na to, co myśli ofiara, więc doxxing pięcie też. Nie mam konta na Twitch, się mających tam konto namawiam do zgłaszania
  • Odpowiedz