Aktywne Wpisy

Dziwny_Dzwiek_Gzymsu +103
Zapraszam do PIRAMIDY SEBCELA TORUSA.
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
źródło: PIRAMIDA_SEBCELA
Pobierz
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz

Nawet na LinkedIn można czasem trafić coś sensownego ;) Tym razem filmik Orange z wywiadami ich neuroróżnorodnych pracowników.
Mam nadzieję, że to nie jest tylko neuro-odpowiednik greenwashingu, ale że naprawdę mają tam dobre warunki pracy.
Wiem, że wielu adhdowców i osób w spektrum ma dość narracji o „supermocach” neurotypu. I faktycznie, ktoś w zawodzie kreatywnym ma zupełnie inne możliwości niż osoba pracująca w kołchozie, nie ma nawet co porównywać.
Ale mimo wszystko są obszary, gdzie taka „inna perspektywa” daje realną przewagę. Ja sama nie zamieniłabym się na bycie normalną :p
@ratty: obsługa klienta na śmieciówce za minimalną przez firmę tymczasową krzak