Wpis z mikrobloga

Dodałem sobie luźny komentarz pod filmem pana Ludologa o próbie wyjaśnienia przez fanów Silent Hilla. Nie jestem fanem SH, ale myślałem, że filmiki takie dodaje się, żeby wywołać jakąś dyskusję i wymianę zdań w komentarzach. Z wielkim rozczarowaniem przyjmuję do informacji, że pan Ludolog nie zamierza pozwalać na wyrażanie opinii pod swoimi filmami. Szkoda, aczkolwiek wyciągam wnioski by tego nie robić w przyszłości.

Ubolewam, że widzowie nie zobaczą, że kiedyś na youtube filmiki na premierę były dostępne dla wszystkich jednakowo, a nie za paywallem 14,99 złotego. Przepraszam Pana Quazariusza, że wylądował jako przykład po prostu chciałem wbić szpileczkę w ludologiczne podejście krytykowania gier gdzie nie było lamentowania nad Cronosowym p2w w preorderze i edycji deluxe link do obrazka

Pozdrawiam vamos ludos gracias
#kiszak
Maneharno - Dodałem sobie luźny komentarz pod filmem pana Ludologa o próbie wyjaśnien...

źródło: fe528e2e6bbba6a9a11d86b0fb7018655c6cf63fddb388af0feadbeb89cb03a7

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Maneharno: oczywiście tego komentarza pod filmikiem nie byliście w stanie zobaczyć

i nie będziecie. Choć to może mieć związek z tym, że zamierzam go po prostu usunąć i więcej na tym kanale yt nic nie komentować
  • Odpowiedz
@Maneharno: Piesek od filmów rumuna dostał jasny przykaz, by nie tolerować dyskusji w komentarzach, więc grzecznie wypełnia wolę chlebodawcy. Jak ktoś się nie zgadza z ludologicznym bonzem to albo ma być ułomkiem nietrafiającym w klawisze, z którego można się pośmiać, albo ma być kasowany.
  • Odpowiedz
  • 0
@johnshepard2000: @ActiveekHere też uważam, że o ile nie jesteś @Czarny_Wilk oswojony z rozmowami i debatami publicznymi to przyjmowanie takiego zaproszenia nie ma sensu. Zresztą zobacz sobie jego rozmowę z bez/schematu o reaction video. I gość z bez schematu ma doktorat, jest dydaktykiem i prowadzi różne warsztaty. Możesz być przygotowany i mieć bardzo mocne argumenty, ale jeśli nie masz charyzmy, zadziorności i doświadczenia w takich rozmowach to nawet nie
  • Odpowiedz