Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wshk: ja nie wiem byku, czy jakby w trakcie wojny ktoś wpadł do Ciebie do chałupy i oddawał z okna strzały w kierunku oponentów, to byłbyś zadowolony, że Twój dom stał się teraz celem wojskowym i można go niszczyć, nawet z Twoją rodziną w środku, no pewnie nie, ale to inna perspektywa, to może teraz nie zrozumiesz
z fartem
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Hissis jakby ruscy nie wpadli na pomysł bronienia się przed satanizmem w Mariupolu to nie miałbyś tych rozterek
  • Odpowiedz
@KarmelkowyZubr: Ty jakieś zrozumiałe jedynie dla siebie treści publikujesz chyba mordko, przeczytaj ponownie swój komentarz proszę i przetłumacz go na język polski.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: ale w nazwie skweru nie ma nic o AZOW. Poza tym to są sprawy bardzo trudne do oceny i zależą od punktu widzenia. Wiemy doskonale, że Niemcy w czasie II WŚ zapowiedzieli, że będą zabijać 100 Polaków za każdego zabitego Niemca, a jednak uznaje się za bohaterów polskich partyzantów, którzy dokonywali zamachów na Niemców, przez co przyczyniali się do śmierci tysięcy polskich cywilów. Czy działania tych partyzantów też potępiasz
  • Odpowiedz
ja widziałem nagrania z Mariupola jak żołnierze z AZOW strzelali noralnie z cywilnych obiektów, do kogoś na kwadrat wchodzili, strzelali z okien, po sobie łuski jeszcze miotłą zmiatali i wychodzili z mieszkania, dla mnie to też nie są bohaterzy żadni, bo to wiadomo, że taki cel może być b----------y legalnie wtedy, a tam mieszkali cywile.

@Hissis: Dokładnie! Wojna tylko na poligonie!

Tylko jakoś druga strona o tym zapomniała...
  • Odpowiedz