Wpis z mikrobloga

W sumie smutne jest bycie toksykiem jak Kiszak musi teraz siedzieć i grać w grę która kompletnie mu się nie podoba, męczy się w każdej sekundzie grania, wszystko jest strasznie słabe według niego ale grać musi bo jad musi się sączyć bo tego oczekują widzowie, ciekawe czy to wpływa jakoś na psychikę
#kiszak
Holocep - W sumie smutne jest bycie toksykiem jak Kiszak musi teraz siedzieć i grać w...

źródło: IMG_0744

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Holocep: Na jego psychikę wpływa pozytywnie bo on z sączenia jadu żyje i tym oddycha, a o takich co się męczą graniem już powiedział KolekcjonerCN co kiszaka bardzo zabolało ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: przesłuchałem dziś jego odpowiedź na polemikę/krytykę odnośnie silent hilla. Powiem dawno tak nie parsknąłem śmiechem jak domagał się upublicznienia profili recenzentów, pozdro Arek. Fajny był też moment w tym stand upie gdy posądzał gościa o granie tylko dla hajsu, by chwilę później stwierdzić, że wszystkie jego gameplaye są na strimach, a vod dostępne na kanale yt. No XDDDD

nie wiem jak znajdujecie na wypokie takie światy, ale uniwersum rumuńskie
  • Odpowiedz
nie wiem jak znajdujecie na wypokie takie światy

@Maneharno: no niestety sam mnie znalazł bo dopóki nie zablokowałem sobie jego kanału to mi youtube z------ł jego filmami cały feed, był taki moment że był bardzo agresywnie promowany jak ktoś oglądał cokolwiek o grach
  • Odpowiedz
@Holocep: Narcyzi nie maja problemu w byciu toksycznymi, to ich natura i tacy są w każdej dziedzinie życia. Uważasz, że Kiszak jest toksyczny tylko w grach? Zgaduję, że jest toksyczny o każdej porze dnia i nocy
  • Odpowiedz