Wpis z mikrobloga

#przegryw #blackpill #truecel

Ehhhhhhh nie ukrywam że chciałbym mieć jednak kiedyś dziewczyny choć przez chwilę nie ukrywam że nawet chciałbym zdobyć taką do końca tego roku tylko jest jeden "mały" problem Mój Paskudny Huopski Ryj XD to właśnie on sprawia że każda jedna dziewczyna ma mnie gdzieś i że żadna mnie nie chcę XD never began xD
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@power-weak Im wcześniej się pogodzisz tym będzie lepiej. Dzisiaj Julki nie schodzą poniżej określonego poziomu, nawet jeżeli one same miałyby być samotne i co najwyżej przeżyć z takim oskarkiem modelem jedną noc.

Zresztą nawet jakby ci się udało, to jak na spierdona przystało szybko by się skończyło, czułbyś się nieswojo. Ja tak po jakimś czasie doszedłem do wniosku, że na dobrą sprawę i tak nie miałbym o czym gadać z femoidem,
  • Odpowiedz
Dzisiaj Julki nie schodzą poniżej określonego poziomu, nawet jeżeli one same miałyby być samotne i co najwyżej przeżyć z takim oskarkiem modelem jedną noc.

@Masterpolska94: ściana to mit, nawet baby w wieku średnim nigdy nie schodzą obecnie poza normik dynamiczniak z dobra pensja
  • Odpowiedz