Aktywne Wpisy

JatuArmy +5

Huptys +11
#kiszak #snakeiter Czekaj, czekaj... Kiszak pisał do Snejka, bo ktoś zrobił śmieszny filmik o poczynaniach wielkiego eksperta od skradanek w MGS3? Kurde, jaki on empatyczny. Dobrze, że on nie zrobił 2137 wyrzygów na swój kanał o tym, że recenzenci się c---a znają, nie umieją grać, za mało spędzają czasu w grach – to pewnie nikogo by nie dotknęło.

Ehhhhhhh nie ukrywam że chciałbym mieć jednak kiedyś dziewczyny choć przez chwilę nie ukrywam że nawet chciałbym zdobyć taką do końca tego roku tylko jest jeden "mały" problem Mój Paskudny Huopski Ryj XD to właśnie on sprawia że każda jedna dziewczyna ma mnie gdzieś i że żadna mnie nie chcę XD never began xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Zostałem odrzucony przez dziewczynę która mi się podobała po wysłaniu zdjęcia mojej twarzy tekstem "nie jesteś w moim typie" xD
Dzięki( ͡° ͜ʖ ͡°)
~176cm XD
Zresztą nawet jakby ci się udało, to jak na spierdona przystało szybko by się skończyło, czułbyś się nieswojo. Ja tak po jakimś czasie doszedłem do wniosku, że na dobrą sprawę i tak nie miałbym o czym gadać z femoidem,
Być może masz rację
@Masterpolska94: ściana to mit, nawet baby w wieku średnim nigdy nie schodzą obecnie poza normik dynamiczniak z dobra pensja