Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
okoboji +15
to co CEO Columbus Energy odawala na live u Stanowskiego to mina Krzyśka wszystko wyjaśńia
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-27 o 22.37.48
Pobierz

@Shatter: chyba tak, bo to nawet nie jest jakiś skomplikowany boss fight, wiekszość jego ataków jest albo dystansowa, albo obszarowa i można ich łatwo uniknąć, a większość i tak nie trafia w gracza... jedyna rzecz warta uwagi to, że boss ma miecz w lewej ręce, także unik trzeba robić do tyłu lub w lewo, a nie jak zazwyczaj w prawo.. ogółem fajna
A filmików z walki celowo nie oglądam, już samo podejrzenie słabości bossa
@Shatter: no wlasnie to nie jest jakiś super boss i z tego co kojarzę nie ma specjalnych słabości, a na filmiku gość po prostu zadaje ciosy frontalnie i robi uniki w lewo i to jest tyle, żadnych exploitów tam nie ma, dlatego też tak czytam co Ty piszesz i trochę nie wiem o czym mówisz, jakaś bariera, niszczenie miecza itd. ¯\(ツ)/¯ ten boss
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: ważne, że działa ( ͡º ͜ʖ͡º)