Wpis z mikrobloga

P-------e jakiś wysryw bo jestem samozwańczym ekspertem od spraw niepotrzebnych.
Sepleniak:
Idiota w czystej wody. Jego problemem nie jest mała znajomość słów lecz zwyczajny debilizm wrodzony. Julka dostała od niego p-------a, Oliwia obróciła się na pięcie w dzień, Wiktoria dostała po dupie za to że była/jest nim zainteresowana. Z każdą dziewczyną ten sam schemat. Afery o nic, wyzwiska, p---------e od rzeczy z jakimś dziwnym przeświadczeniem swojej zajebjstosci. Wisienka na torcie jest tłumaczenie „to jest tylko moje zdanie” i coś o lizaniu d--y. Czy on zna znaczenia tych słów? Wg mnie on jest kretynem, polmozgiem i werbalnym przemocowcen. Ale jak coś to jest tylko moje zdanie i jak ktoś się nie zgadza to jego problem.
Natalia:
Nie wiem czy jest sens cokolwiek dopisywać. To jaka jest niepokojąca i zaborcza idealnie pokazał dzień wejścia Brewki do hotelu. Delulu z Dynastia to tylko spotęgowało ostatecznie. Nie rozumiem co brewka tam jeszcze robi po tym jak we dwie się odkleiły nt powodzenia poza hotelem. Z drugiej strony on też do najmądrzejszych nie należy i ostatecznie to on ją przeprasza. Teorie o grze Oliwki nie przekonuje mnie kompletnie. Bez przesady że ona tego biednego Andrzeja chciała owinąć wokół palca.
Magda:
Kiedyś dla mnie top sezonu. Obecnie nie mam pojęcia o co jej chodzi. Siedzi by siedzieć w tym hotelu. Wszyscy ją kochają, nikt nie bierze pod uwagę w kontekście pary. Jej wartość dodana staje się z odcinka na odcinek coraz niższa, a ta jej dziwna matczyna rola wydaje się interesować tylko ją. Na moje to ona pomyliła programy. Jak plotki okażą się prawdziwe to już kompletnie ręce opadają.
Kubuś:
Dla mnie spoko mordka w tym sezonie, praktycznie bezinwazyjny. Dostał Dynastię do pary, szybko się zorientował z kim tańczy i w otwarty i kulturalny sposób podziękował za współpracę. Chciał coś z Wiktoria, ale ta nie chciała więc w sumie też rozeszło się bez echa. Fajnie, że dopasował się jakoś z nową. Niech im się wiedzie i krzyż na drogę ministrantowi.
Michał:
Wcześniej git sezonu, obecnie mam mieszane uczucia. Z jednej strony luźna guma i świadomość że to tylko program, a prawdziwe życie jest parę tysięcy km od Filipin. Z drugiej vibe wujka podrywacza momentami chcącego wszystkich umoralniać. Minus za wczorajszy komentarz względem wiktorii, u której to sam budował grunt jakiś czas temu. Część mnie mu kibicuje, część chce by Oliwka ostatecznie kopnęła go w dupę by troszkę otrzeźwiał. Finalnie na tle innych panów ogólnie ok.
Oliwia:
Też mieszane uczucia. Potrafi się wypowiedzieć, jest bystra, klaruje dramy na bieżąco. Z drugiej nie wiem czy traktuje ten program luźno i chce się bawić czy jest atencjuszka, której jak największa ilość panów w okół „robi dobrze”.
Dynastia:
Wcześniej pocieszna w swojej głupocie, obecnie już tylko głupia. Kruche, urażone ego w połączeniu z alkoholem daje nam delulu, odklejki i baaaaardzo mocno urażona dumę. Szkoda że nie ma świadomości swojej głupoty i takiego pospolitego prostactwa jakie z niej wychodzi. Gość z LI miał rację. Dzisiejszy odcinek to już gwóźdź do trumny w jej małostkowym zachowaniu. To jak odżyła tylko po to by przestawić wybiórczo swoją relację z Kubą jest chyba po prostu smutne.
Karol:
Nie mam zdania. Nie wiem czy dają mu tak mało czasu czy gość jest po prostu nijaki. Nie rozumiem skąd w nim nadzieja, ze Opozda nagle go pokocha i będą żyli długo i szczęśliwie. Kansydat do odlotu.
Wiktoria:
Wydaje się rozsądna, ale nikt za bardzo jej nie chce. Jej notoryczne płacze mnie od niej odpychają. Zainteresowanie Milanem sprawia, że sama pozbawia się szacunku.

Fenomenem tego sezonu jest to, że po takim czasie mamy jeden wielki p--------k. Nikt nikim się na dobrą sprawę nie zainteresował. Pary praktycznie nie istnieją. Magda (czysto teoretycznie) powinna mieć kolejkę adoratorów, a ma jednego którego nie chce. Z jakiegoś powodu wszyscy lgną do Oliwki, a ta lawiruje i świetnie się przy tym bawi. Dziś ponownie powtórzył się schemat jej oburzenia na to, że wszyscy uważają że jest przywiązana do Niuchacza.

Albo Ci ludzie nie wiedzą czego chcą, albo wszyscy przyjechali się nachlać, najeść i powydurniac za darmo.
#hotelparadise
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach