Wpis z mikrobloga

⭐️ Dzisiejsze KamboShoty na YouTube i Odysee:
YouTube / Odysee ▶ Waldi w Azji |🥊HOTELOWA AFERA Z ALANEM&EWĄ Z KANAŁU POD NOWYM NIEBEM ● shoty z live 01/10/2025

⭐️ Dzisiejsze KamboShoty#SHORTS na YouTube i Odysee:
YouTube / Odysee ▶ Waldi w Azji |🥊1 z 2 ● HOTELOWA AFERA WALDI KONTRA ALAN&EWA z kanału POD NOWYM NIEBEM ● 01/10/2025
YouTube / Odysee ▶ Waldi w Azji |🥊2 z 2 ● HOTELOWA AFERA WALDI KONTRA ALAN&EWA z kanału POD NOWYM NIEBEM ● 01/10/2025
🥑💭
Ze względu limit długości YouTube Shorts wynoszący max 3 minuty podzieliłem shot na dwie części. Jako, że dotyczą "hotelowej afery" zamieściłem oba te filmy ponownie we wpisie o nowych KamboShotach.

⭐️ Dzisiejsze KamboShoty LIVE na Odysee:
Odysee ▶ Waldi w Azji | LIVE 01/10/2025 ● 🥊HOTELOWA AFERA Z ALANEM&EWĄ Z KANAŁU POD NOWYM NIEBEM
⚠️ Od 2 godziny i 40 minuty powyższej kopii transmisji aż do jej końca (czyli przez kolejną godzinę) brakuje dźwięku!

⭐️ KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów o kambodżańskim uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko,
⭐️ KamboShoty znajdziesz na tych stronach;
⭐️ więcej o kambodżańskim uniwersum możesz przeczytać w szybkim przewodniku na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
▶ #kamboshoty ◀ | #waldiwazji #podnowymniebem #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #polacywkambodzy #polacywazji
pelt - ⭐️ Dzisiejsze KamboShoty na YouTube i Odysee:
 ● YouTube / Odysee ▶ Waldi w Az...

źródło: 02102025A

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 11
Na shotach z live włączyłem opcję testowania 3 miniatur. Tak więc na różnych kontach i urządzeniach będą wyświetlały się każdemu inne warianty miniatury. Test potra do 2 tygodni, po czym YouTube ustawi najlepiej klikaną jaką jedyną.
pelt - Na shotach z live włączyłem opcję testowania 3 miniatur. Tak więc na różnych k...

źródło: 02102025B

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Dziwny_Dzwiek_Gzymsu: Wiem, czytałem o tym. Tak naprawdę nie zależy mi na "testowaniu" tylko na samej funkcji wyświetlania 3 różnych miniatur. Niestety na YouTube jest to możliwe tylko na jakiś czas na danym filmie poprzez to "testowanie" i nie można ustawić tego na stałe nad czym ubolewam. Wcześniejszy komentarz powyżej napisałem, aby wyjaśnić czemu mogą wyświetlać się różne miniatury tego filmu i dlaczego po pewnym czasie będzie tylko jedna.
  • Odpowiedz