Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +199
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Larsberg +26
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

● YouTube / Odysee ▶ Waldi w Azji |🥊HOTELOWA AFERA Z ALANEM&EWĄ Z KANAŁU POD NOWYM NIEBEM ● shoty z live 01/10/2025
⭐️ Dzisiejsze KamboShoty#SHORTS na YouTube i Odysee:
● YouTube / Odysee ▶ Waldi w Azji |🥊1 z 2 ● HOTELOWA AFERA WALDI KONTRA ALAN&EWA z kanału POD NOWYM NIEBEM ● 01/10/2025
● YouTube / Odysee ▶ Waldi w Azji |🥊2 z 2 ● HOTELOWA AFERA WALDI KONTRA ALAN&EWA z kanału POD NOWYM NIEBEM ● 01/10/2025
🥑💭
Ze względu limit długości YouTube Shorts wynoszący max 3 minuty podzieliłem shot na dwie części. Jako, że dotyczą "hotelowej afery" zamieściłem oba te filmy ponownie we wpisie o nowych KamboShotach.
⭐️ Dzisiejsze KamboShoty LIVE na Odysee:
● Odysee ▶ Waldi w Azji | LIVE 01/10/2025 ● 🥊HOTELOWA AFERA Z ALANEM&EWĄ Z KANAŁU POD NOWYM NIEBEM
⚠️ Od 2 godziny i 40 minuty powyższej kopii transmisji aż do jej końca (czyli przez kolejną godzinę) brakuje dźwięku!
⭐️ KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów o kambodżańskim uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko,
⭐️ KamboShoty znajdziesz na tych stronach;
⭐️ więcej o kambodżańskim uniwersum możesz przeczytać w szybkim przewodniku na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
▶ #kamboshoty ◀ | #waldiwazji #podnowymniebem #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #polacywkambodzy #polacywazji
źródło: 02102025A
Pobierzźródło: 02102025B
Pobierz