Aktywne Wpisy

Srasklacz +145
źródło: 1000011164
Pobierz
Koner1391 +22
Muminy szybko się starzeją, jeszcze rok temu promienieli, a dzisiaj wyglądają jak siedem nieszczęść
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: Screenshot_7
Pobierz

źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz@amamoh: to wyłącz aktualizacje
Mi się wyświetla ikona na pasku w prawym dole i jak klinikę to jest zapytanie czy chcę zaktualizować i zamknąć czy zaktualizować i uchromic ponownie i piszę że będzie trwało 4 minuty i tak jest. Jakie dwie godziny xd
Nowoczesny desktop na Linuksie (Arch btw) też już jest od dawna calkiem bezproblemowy. Albo mentalnie zatrzymaliscie się w Linuksach z lat 90 albo instalujecie jakieś ezoteryczne gowna typu templeos czy rebecca black os.
A teraz windowsiarze opowiedzcie jak smakuje smak gówna, tzn smak telemetrii, reklam wbudowanych w os i wymuszonych aktualizacji. I nie piszcie o tym że te rzeczy można wyłączyć, bo
@amamoh: To co ty masz za kompa i łącze? 5 min najdłuższa aktualizacja windy jaka mialem
@Coopshtyl w zeszłym roku miałem na serwisie z 7 kompów co tak samo mieliły. najstarszy 7 gen i jedne z nowszych i5 także różne sprzęty - najgorzej jak instalator wpadnie w loopa to tylko modlić się
@amamoh: a jak długo naprawia się r-----------e partycje podczas instalacji linuksa? ;)