Wpis z mikrobloga

Uwaga - trudne: Kto jest bardziej tępy?

• Ola 47.7% (156)
  • Milan 52.3% (171)

Oddanych głosów: 327

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Kurczę, niechcąco usunęłam komentarz tego smerfa. Ale tak, to ewidentnie ktoś z HP, co już od jakiegoś czasu podejrzewałam 😁😁
  • Odpowiedz
@Aida_Birchwood: napisałam: odpowiedź nr 3 : autorka ankiety jest zakompleksioną frustratką 😀

@mateusz-bonko nie jestem żadnym uczestnikiem ani nie znam nawet takich osób, moi znajomi nie zgłaszają się do programów. Natomiast autorka jest zwykłą chamką tworząc takie ankiety dlatego zareagowałam. I niech sobie kasuje moje komentarze, nie zmieni to faktu, że jest prostaczką i chamką.

Poza tym pokaż mi gdzie bronię Natalię :)
  • Odpowiedz
  • 1
@Aida_Birchwood: że autorka postu jest tępa i jakieś inne obelgi, których już nie pamiętam. Bardzo emocjonalnie zareagowała. Wiem też, że w innych postach bardzo jechała po Oliwii. Pomyślałabym, że to Ola, ale chyba nie było żadnych błędów, więc nie wiem, czy to możliwe 🙃
  • Odpowiedz
@evlka: patusiarskie to są wpisy takie jak twoje i te "ankiety". Musisz być prostą dziewuchą wychowaną na blokowiskach.

FIY - to, że komuś mogą nie podobać się niektóre zachowania Oliwii nie oznacza to automatycznie, że jestem Natalią/czegoś zazdroszczą Oliwii/jestem osobą z otoczenia HP.

Innymi słowy poziom twojego dedukowania jest na niskim poziomie. Popracuj nad tym, zawężone myślenie aż strach, masz urojenia.
  • Odpowiedz