Wpis z mikrobloga

Siema,
Kupujecie na premierę bf6?
Hype jest przeogromny i sam się zastanawiam, preorderu nie złożyłem ale pograłoby się na premierę ( ͡º ͜ʖ͡º) #gry #pcmasterrace
Zadko ostatnie lata mnie jakaś gra interesuje bo się zbliżam do 30 ale tu nie ukrywam czuć klimat bf3/4
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@amper1910 małe i kiepskie mapy. Nie czułem feelingu wojny. Bardziej to przypominało jakąś strzelanke taka żeby sobie postrzelać. Na plus optymalizacja i destrukcja otoczenia. Ale tak po za tym nic specjalnego, a na pewno nie za 300zl.
  • Odpowiedz
@amper1910: Kupiłem wersję Phantom bo bawiłem się świetnie w Becie a już od długiego czasu brakowało mi tego typu fpsa. Ale tak, ceny są absurdalne, lepszą wersję kupiłem bo płacę w hrywnach (220zł), 430zł to jest absurd nawet za lepszą wersję.
@plusbear Na becie były tylko małe mapy, nawet było to powiedziane przez devów.
  • Odpowiedz
@amper1910: tak, grałem w bęte i nie kupuje kota w worku. oczywiście poczekam z dwa dni aby zobaczyć czy czegoś nie zwalili od tamtego czasu w 'recenzjach', ale ciężko by było to spartolić jak dla mnie.

tylko ja to raczej fan bad company 2 a nie bf3/4 i dawnego coda (oryginalny modern warfare) jestem więc nie do końca mam gust jak przeciętny gracz bfa.

jak ludzie zagrywali się w battlefileda
  • Odpowiedz
@amper1910: To będzie prawdopodobnie moja pierwsza gra kupiona drożej niż 70 zł. Grałem w betę i się mega podjarałem. BF 2042 był tragiczny, nie chciało mi się nawet tego odpalać. A BF6 miałem tak, że siedząc daleko od kompa myślałem o nim. Tylko jeszcze nie wiem czy na premierę czy jest szansa, że trochę stanieje z czasem na STEAM

ps. to będzie drugi BF w życiu w jakiego będę grał
  • Odpowiedz
  • 0
@BornToDie69 żałuj że nie grałeś w BF3 w momencie wydania.. Najlepszy czas, BF6 oglądając czuję namiastkę właśnie BF3-4 dlatego zamierzam kupić, fajnie by było dorwać to w promocji na steamie na święta ale tak rozchwytywany tytuł raczej najwcześniej to na wiosnę będzie miał jakieś promo
  • Odpowiedz