Aktywne Wpisy

MajaEris +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wrrronika +36
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz

Umawiacie się że nie będzie pewnych rzeczy.
Rozumiem że w realu jest jakaś kartka na stole i jak się ktoś odpali za bardzo to osoba której przeszkadza to dotyka tej kartki i delikwent ma się zamknąć?
Dobrze rozumiem.
A jak takie coś organizuje się w trakcie sieciowych spotkań ?
Mnie osobiście
@Sl_w_k_1: niektóre virtual tabletopy mają coś takiego np. jako opcjonalny moduł (Foundry VTT)
Nikt nie będzie niańczył dorosłych ludzi, na moich sesjach nie ma tematów tabu.
@rajmund10: traumy innych osób to problemy innych osób. Nie akceptuję zawłaszczania dyskursu przez ludzi chorych psychicznie. Nikt nie będzie zmieniał swojego życia pod kogoś kto ma problem
I
Osobiście proponuję starożytne zaklęcie "Stop, stop, stop!". Działa wybitnie skutecznie tak na żywo jak i online bez używania skomplikowanych rozwiązań do prostych problemów (prostych w kwestii instancji, nie całego zjawiska ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Chyba, że ktoś w grupie jest wybitnie neurodivergentny czy straumatyzowany, to warto kombinować, ale wtedy warto też po prostu pogadać z psychologiem bo sesja może być elementem terapii.
Jak koniecznie chcesz