Aktywne Wpisy
tomilipin +839
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

miszkurkam +77
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz

A Nawrocki po latach studiów, 10 latach jako dyrektor dużej instytucji i 40 tys. z publicznej kasy na prywatny kurs, nie jest w stanie więcej niż kilka wyuczonych formułek powiedzieć. To jest na prawdę już jakaś ułomność umysłowa, chyba przez ten niby snus. Ciężko to inaczej wytłumaczyć. Co on niby miał innego do roboty przez ostatnie pół roku?
#polityka
źródło: angielski-z-tuskiem-three-times-kwejk
Pobierz@Ravexon: Matematyka się w tym wysrywie nie zgadza
Wyborcy by się od nich odwrócili, gdyby się dowiedzieli, że PiS wystawiło kandydata znającego j.angielski.
Mi nie przeszkadza, że mówi po polsku. Niech se gada, tylko potem mało kto się interesuje tym co powiedział - patrz na odbiór jego wystąpienia w ONZ czy wywiadu w Fox News a porównaj to do zasięgów występu Sikorskiego w ONZ i jego wywiadu (tego samego dnia). Występ Sikorskiego był licznie repostowany przez zagraniczne konta, Ukraińcy się podniecali,