Wpis z mikrobloga

wgl to tak se siedze i myśle po ostatnim weekendzie, jak bardzo c------m trzeba być żeby po tylu latach w F1 dalej sie r--------ć na tym samym torze i tych samych zakrętach xDDD Klekle dostał jakąś magiczną klątwą lokalnych czarownic że sie tam rozbija to nie jego wina - takie pierdoły pociskają fani frajeri. Wystarczy jednak spojrzeć na kilka innych jego wspaniałych wyścigów i widzimy że klekle po prostu nie umie w zakręty xDD Cały talent chłopa to jazda szybko po prostej. Tyle to umie nawet pan żul andrzej na swoim składaku jak leci po browarka o 21:37 żeby zdążyć przed prohibicją o 22. No bo k---a xDDDD Jak mamy nazwać takie akcje co np sie odbyły we francji 2022. Zakręt o szerokości dupska twojej starej, samolotem tam idzie wystartować, a chłop jakimś cudem w------a w bande i potem wrzeszczy w radio xdddddd To jest ten sam rodzaj chłopa co w cs'ie dobija tylko ludzie i cały czas p------i że inni na farcie co zabijają a mecz kończy na statach 7/12. Jak można temu chłopowi po 8 latach takiego o-----------a dalej kibicować xDD

#f1 #p0kraka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PePlusPe:

Klekle dostał jakąś magiczną klątwą lokalnych czarownic że sie tam rozbija to nie jego wina - takie pierdoły pociskają fani frajeri.

co do Baku to nasłuchał sie kiedyś Roberta jak się jeździ ale niestety nie ten talent
SpongeBobertKanciastoRenki - @PePlusPe: 
Klekle dostał jakąś magiczną klątwą lokalnyc...

źródło: baku-azerbaijan-28th-apr-2019-motorsports-fia-formula-one-world-championship-2019-grand-prix-of-azerbaijan-88-robert-kubica-pol-rokit-williams-racing-26-daniil-kvyat-rus-red-bull-toro-rosso-ho

Pobierz
  • Odpowiedz
@PePlusPe: kiedy Max Verstappen odhacza sobie tory na których jeszcze nie wygrał tak p0kraka odhacza tory na których się jeszcze nie rozbił ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@PePlusPe: A to nie jest tak, że on na ulicznych ciśnie ponad limit i albo się rozbije albo pole position? Chłop słaby w kalkulowanie jest po prostu xd
  • Odpowiedz
Do dzisiaj byłem kibicem Charlesa Leclerca. Przeczytałem Twój post mirku i początkowo chciałem Cię zbluzgać za trolling i obrażanie, bo przystojny Monakijczyk to żadna pokraka, tylko pretendent do WDC, ale z pechem do inżyniera wyścigowego, warunków atmosferycznych, auta i tego, że szefowie Ferrari zawsze wspierali tego 2 kierowcę. Wcześniej Sainza, teraz Hamiltona....

Otworzyłeś mi oczy. Odpaliłem Wikipedię i kilka starych wyścigów. Jaka to jest j----a p0kraka XDDDDD
  • Odpowiedz