@memory: pierwsze zdanie i już szpila xDDD Na swoim streamie powiedział, że trzeba zwracać wuagę na bronie a przede wszystkim na muszkiet, bo wtedy będzie można zauważyć ile tak naprawdę recenzent przeszedł gry. Muszkiet to ostatnia b--ń, która się dostaje pod koniec gry.
@memory: ale ta gra masakrycznie źle wygląda xD Infamous: FL lepiej od tego wygląda. Niesamowite jest to jak wiedzmak next gen wygląda o 2 klasy lepiej od tego, już nie mówiąć o cybergeju xD
@Klotrimazol ja oglądając screeny ze steama po tym jak weszło tam na świeżo Tsushima smieszkowalem do kolegi czy oni wrzucili grę z ps3 czy o co chodzi
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
https://youtu.be/4FIL0i3ba9E?si=NSyBjLOrTQfXj6QA
#kiszak #arkadikuss #bekazludologuff #nrgeek
Na swoim streamie powiedział, że trzeba zwracać wuagę na bronie a przede wszystkim na muszkiet, bo wtedy będzie można zauważyć ile tak naprawdę recenzent przeszedł gry. Muszkiet to ostatnia b--ń, która się dostaje pod koniec gry.
Niesamowite jest to jak wiedzmak next gen wygląda o 2 klasy lepiej od tego, już nie mówiąć o cybergeju xD
źródło: image
Pobierz