@splinter96: za 500 juro to bym cały osprzęt do czyszczenia kupił i jeszcze się za to n-----ł na robocie, czy oni mogą wymyślać chociaż przyziemne wartości XD?
Polak na emigracji jak by miał zapłacić 500 euro za czyszczenie rynien, to by wolał sam rękoma do krwi drapać
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Widać że w twojej wyobraźni to Polak ma pracować na zmywaku i nie może mieć hacjendy z budynkami 1000+m2. Ubogą masz wizje świata, widać opierasz się jedynie na swoim środowisku. @Pracuje_zdalnie_chyba
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo chyba robak na emigracji. Sam jestem Polakiem na emigracji i regularnie zlecam różne prace bez marudzenia na cenę. Aczkowiek znam takich o których piszesz.
@Pracuje_zdalnie_chyba no nie konieczne. Kumpel zajmuje się całą kamienicą w której mieszka (wszystko w imieniu właściciela Niemca) i wykonuje tam większość rzeczy, ale drabiny sięgającej do czwartego piętra nie posiada też wzywał firmę specjalistyczna
źródło: 1000010471
PobierzPolak na emigracji jak by miał zapłacić 500 euro za czyszczenie rynien, to by wolał sam rękoma do krwi drapać
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Widać że w twojej wyobraźni to Polak ma pracować na zmywaku i nie może mieć hacjendy z budynkami 1000+m2. Ubogą masz wizje świata, widać opierasz się jedynie na swoim środowisku.
@Pracuje_zdalnie_chyba
Komentarz usunięty przez moderatora
-Tak,dlaczego?
-Miałem kiedyś dziewczyne z polski (wykonuje ruchy frykcyjne)
900€
źródło: image
PobierzKumpel zajmuje się całą kamienicą w której mieszka (wszystko w imieniu właściciela Niemca) i wykonuje tam większość rzeczy, ale drabiny sięgającej do czwartego piętra nie posiada też wzywał firmę specjalistyczna