Wpis z mikrobloga

@Danzuo: toć spokojnie! Już się nawalił i nosek sobie wypudrował ( ͡° ͜ʖ ͡°) info źle się zestarzało. Nawalony w trzy d--y teraz śni o BMW 118i advange. Finałem tego upojenia będą zmoczone szare dreso-rajtuzy.
  • Odpowiedz
@Danzuo: o rafatusik w koncu pojal zyciowa prawde ze walke o moralnosc i p---------e o ratowaniu innych mozna sobie wlozyc miedzy bajki (rychlo w czas bo zrzygac sie mozna bylo od twoich pseudooswieconych komentarzy xD) spoko sam przez to przechodzilem jak mialem 21 lat pozdro @Rafatus69 (nie zapomnij odpalic streama w politoksykomanicznym sztosie)
  • Odpowiedz
@Danzuo rok temu miałem z nim doczynienia jak wszedł na jednego discorda zbierać dowody na jakąś laskę po czym posmialem się z niego na kanale ogolnym to na priv to zaczął mi opowiadać o swojej książce i wyłożył historię życia xd typ wola do własnego sumienia od kiedy wytrzeźwiał i uderzyło go upokorzenie jakie osiągnął
  • Odpowiedz
Ten typ się nigdy nie zmieni,zawsze taki był i będzie.
Najśmieszniejsze jest to że klaun myśli że ludzie mu kibicują a tak naprawdę każdy ma z niego bekę i uważa za debila który i tak po cichu robi to co kiedyś ()
  • Odpowiedz