Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +105
Ni cholery nie rozumiem tego całego cyrku z hotdogami na stacji. Mięso oddzielane mechaniczne i bułka wychodowana na chemikaliach to nie jest szczyt gwiazdek Michelin a zawsze trafi się typ co #!$%@? jakby to miał być jego ostatni posiłek w życiu.
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z
strfkr +67
Większość zwolenników podatku katastralnego chce go wprowadzić dopiero od 2/3/4 mieszkania - tak żeby #!$%@?ć tym, co mają więcej od nich, ale żeby oni sami się przypadkiem nie niego nie załapali (teraz albo w przyszłości).
Poważny podatek katastralny powinien obowiązywać każdego, już od pierwszego mieszkania. Katastralny jest o wiele lepszy od PIT i CIT, więc powinien być tak wysoki i powszechny, żeby móc je całkiem zastąpić, proste.
#takaprawda #ekonomia #podatki #podatekkatastralny #
Poważny podatek katastralny powinien obowiązywać każdego, już od pierwszego mieszkania. Katastralny jest o wiele lepszy od PIT i CIT, więc powinien być tak wysoki i powszechny, żeby móc je całkiem zastąpić, proste.
#takaprawda #ekonomia #podatki #podatekkatastralny #
@mraauuu: No właśnie :P
@Destro91:
@szymon_jude: Nie jestem od sprawdzania biletów więc nie jestem też od wypraszania. To zadanie dla motorniczego, kanarów lub straży miejskiej, która jeździła kiedyś tramwajami
Najgorsze jest, że np. we Wrocławiu zwykłego podróżnego kara się nawet jak jest biletomat zepsuty i nie mógł nabyć biletu w tramwaju/autobusie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora