Aktywne Wpisy

Teuvo +46

Teuvo +30
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

AI Dubbing do Prince of Persia The Two Thrones już wkrótce na NexusMods!
Udało się dokonać czegoś można pomyśleć niemożliwego. Wszystkie dialogi, (prawie wszystkie) chrząknięcia w całej grze włączając w to cutscenki CGI (przykład niżej) dla księcia i mrocznego księcia zostały podmienione. Dotyczy tylko wersji angielskiej.
Ale po co? A no po to, żeby zachować spójność i logikę względem poprzedniej części. Dubbing księcia w Dwóch Tronach przez tego samego aktora, który podkładał głos w Piaskach Czasu nie miał sensu, bo brzmiał zbyt dziecinnie, jak odmłodzony Sasuke z Naruto, więc grupa anonimowych autorów (albo po prostu społeczność fanów) postanowiła podmienić wszystkie jego wstawki używając głosu AI aktora z Duszy Wojownika.
Może jakość nie jest najlepsza, ale wielu osobom już bardziej odpowiada to AI niż oryginalny aktor, który był kiepskim wyborem.
Końcowe teksty na filmiku celowo zachowano oryginalne, taka wizja.
Jeśli ktoś nie grał w T2T to nie polecam odpalać filmiku, bo to finałowa scena. Chyba że nie przejmujecie się spoilerami.
@typbezkasy95: Operatorzy korbek od botów, Ikarzy naszych czasów :D
źródło: ea35e3ecae9f372be95adf98c503f7cc
PobierzPlus taki, że za dzieciaka bym nie ogarnął fabuły, a teraz też nie jest to takie proste do rozgryzienia, dusza wojownika mocno komplikuje fabułę serii.
Szkoda, że w dwóch