Wpis z mikrobloga

Widzę że chłopaki z tagu #ukraina w ekstazie jak by pomarańczowy właśnie Putinowi wojnę wypowiedział a chłopina zwyczajnie zapowiada że awantura na Ukrainie to teraz problem Europy i on będzie im tylko b--ń sprzedawał XD

Mnie raczej zmartwiło to że piszę o NATO w trzeciej osobie ale nie pozwólmy takiej drobnostce stanąć na drodze dobrej zabawie. No cóż nie pozostaje nic innego jak się ubrać i czekać na wezwanie do WKU ¯\(ツ)/¯

Za każdym j....m razem jak przeniose tego mema do archiwum...

#trump #wojna #rosja #ukraina #polityka
Towarzysz_Moskvin - Widzę że chłopaki z tagu #ukraina w ekstazie jak by pomarańczowy ...

źródło: a715000ab8a3757d4ed9f7a3fd514ce9d912a0c6d6a3a2ccd1c7e1e5052924d2

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@loginnawykoppl: A to wredna onuca z Muchsranska ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Czasem się zastanawiam czy nasi wykopowi eksperci od Ukrainy naprawdę mają IQ na poziomie temperatury pokojowej czy jest to jakaś wielopoziomowa gra GRU w szachy 5D bo część mnie nie jest w stanie zrozumieć że można być tak bezdennie głupim...

Nie powiem fascynujące jest obserwowanie jak Ukraina swoją niezwykle sprawną i skuteczną propagandą przegrywa sobie
  • Odpowiedz
Co natomiast martwi to kondycja internetowej dyskusji w którą wdaje się z coraz większym obrzydzeniem. Gdzie te czasy kiedy obie strony siliły się na jakieś argumenty. Dziś plusy zgarnia tłumok którego intelektualną wyżyną jest parę bluzgów.

Ehh o kiedyś to były czasy, dziś nie ma czasów...

@Towarzysz_Moskvin: lepiej nie wchodź na Tik Tok, ja mam poważne podejrzenia że spora część komentujących to osoby DOSŁOWNIE upośledzone, ze zdolnościami poznawczymi na poziomie
  • Odpowiedz
@loginnawykoppl: Generalnie stronię od social mediów nowszych jak Facebook ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Serio, wykop na tle innych social mediów trzyma się całkiem nieźle, ale to pokazuje skalę dramatu.

Dlatego jeszcze czasem wchodzę na ten p--------k. Może chlew i b----l ale to mój chlew i b----l. Od czasu jak ograniczyłem internet i wróciłem do czytania papieru świat stał się nawet w miarę znośny.
  • Odpowiedz