Aktywne Wpisy

Juliusz-Banioski +112
źródło: temp_file2290507185803430382
Pobierz
wfyokyga +74
Okolice plaży w Bytomiu w latach 90. Wtedy średnia pensja wystarczała na zakup takich skromnych samochodów
źródło: temp_file6002849044238918359
Pobierz

No to ja standardowo w opozycji do większości z Was, ale muszę bo się uduszę:
- Kuba to zwykły gbur, który ma nieprzepracowane sprawy, więc wygodniej mu nałożyć maskę bad boya niż pokazać słabość. Zabolała go męska duma po odrzuceniu przez Natalię, nawet na tej żenującej rozmowie z motylkiem wydawać by się mogło, że może się na spokojnie w miarę dogadają później, ale nieee - honor nie pozwalał. Sam ją skreślił. Na dodatek bardzo dobre jego „pożegnanie” a w zasadzie jego brak. Też nie potrafił się zachować po tym jednym Rajskim, gdzie wszyscy poszli się pożegnać (nie pamiętam już kto to byl) a ten siedział pokoju, nawet Magda mu wtedy zwróciła uwagę. Gościu ewidentnie potrzebuje terapii i przepracowania traum, bo to w głębi duszy może być spoko facet. Ale na ten moment - dobrze, że go nie ma bo nie mogłam słuchać jego zarozumialstwa i jaki to on jest zajebisty i lepszy od innych.
- Olka - no nie mogę zrozumieć zachwytów nad tą pustą dziewczyną. To co odwaliła dziś w odcinku w stosunku do wysokiego Kuby było poniżej pasa, teksty o tym że śmierdzi?! Jestem w szoku, że Kuba to i tak dobrze zniósł, ale przysięgam że oplułam się zupą gdy powiedziała: ja się obracam w towarzystwie osób powyżej 30 lat. XD tak - bo to sprawia, że wygląda na bardziej inteligentną xd wiecie, można robić content ale wypadałoby to robić w dobrym smaku bez obrażania kogoś - jak np Olka z hp9. Ta poddymiała ale się tym bawiła i wg mnie robiła to mądrze (tak, wciąż jestem jej fanką i uwielbiam tą edycję przede wszystkim dzięki niej). Za to ta Olka to zwyczajny tłuk, który ma po prostu ładne ciało i twarz, nic się za tym więcej nie kryje. I jeszcze jej tekst o Wiktorii, jakby była jakaś gorsza od niej. Stwierdzam, że Olka to wstrętne babsko i w dupie to mam, że ma czasem swój moment głupoty - dziś przesadziła i pokazała prawdziwą twarz. Ament.
Zgadzam się z każdym słowem. Do dziś to nawet myślałam o Oli, że jest mało inteligentna ale pocieszna i nikomu nie robi krzywdy swoją głupotą. Ale po dzisiejszym jej występie stwierdzam, że jest nierozgarnięta i chamska.
Jak to człowiek może się pomylić ¯\(ツ)/¯
Ja patrzyłam na niego z nerwem, ale też z politowaniem. Znam ten typ - mój były taki był. Multum kompleksów i samotności pod maską twardzieusza i cynika, który zawsze ma rację, nikogo nie potrzebuje, przerywa jak się do niego mówi, niby słucha, ale nie słyszy. Zacietrzewiały mały