Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1630315251zH7MOyg4MzvzyNGM3AYKIQ
PobierzMając gdzieś 12 lat umówiłem się na spacer z przyjaciółką dziewczyny przyjaciela. Jej druga przyjaciółka poszła z nami a mama dziewczyny wysłałem ją po maslo do sklepu. Do dziś mnie skręca z cringe jak se to przypomnę. To chyba wszystko co mogę o tym opowiedzieć xD
Niestety czasami za dziecka możemy się niepotrzebnie zamknąć na życie i tego nie zmieniać.
Sam pamiętam jak mając 10 lat powiedziałem przyjacielowi
@SirPeacefull: po jakiemu to?