Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +72
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: image
PobierzNie dlatego ze komuś przeszkadzały jego poglądy na rosje xD
o ile jeszcze bym zrozumiał, że się boją jechać do dzikiego kraju i sobie wygodnie protestują w kraju bezpiecznym i cywilizowanym, to skoro powiedziało się A, to trzeba powiedzieć B i np. zrobić podobny protest pod ruską ambasadą w Polsce
źródło: Deera-1024x683
Pobierzźródło: 1000020316
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@GodEmperorWasRight: Rzeczywistość jak zawsze weryfikuje lewacki bełkot:
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-05-08/niemieccy-uczniowie-obwiniaja-polske-niepokojace-doniesienia/
Nauczyciele ich tego nie uczą, to uczniowie, tak samo z-----i jak wy tutaj na wykopie, łykają nazistowskie bzdury.
Pooglądaj tiktok i Memtzena i będziesz miał podobną dawkę wiedzy, tylko, że antyniemieckiej. Rosji to jest bardzo na rękę, aby skłócić oba narody.
W każdym narodzie są uposie jak ty którzy zamiast się dogadywać na przyszłość to wolą rozpamiętywać i jątrzyć. Tak samo jest z pl i ukr najważniejszy teraz temat u takich łbów to Wołyń a u równie głupich Ukraińców to jakieś polskie szlachcice i ich krzywdy na kozakach.
Mówiąc