Wpis z mikrobloga

Hostel opłacony 2 tygodnie temu przez booking, dzisiaj dostałem info że mojego pokoju nie maja i mam sam anulować rezerwację :D koszt anulacji to cala kwota za pokój, kogoś tam p------o :D #booking co robić w takiej sytuacji? Booking nie odpisał od rana
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Czochrany no właśnie ten booking coś opowie odpowiada :D może w pon się rusza, na szukanie noclegu to już za późno bo sam ogarnąłem. Rano dostałem mail że odwołane i odrazu napisałem do booking
  • Odpowiedz
@krzysssss: nie anuluj nawet jak Ci powiedzą, że nie pobiorą kwoty. Oni nigdy nie chcą sami anulować, bo wtedy pewnie idzie im rating w dól, a po drugie możesz wystąpić do booking żeby znalezli Ci nocleg, bo Janusz Ci anulował i jak znajdą droższy to Janusz pokrywa różnicę w cenie.
  • Odpowiedz
  • 0
@PiszeCzasen już sam musiałem to ogarnąć, a właśnie słyszałem że booking pomaga :D no Janusz napisał że to błąd systemu i on takich pokoii nie ma, ale jakoś dziwnie w ofercie dalej są :D
  • Odpowiedz
@PiszeCzasen: nie idzie żaden raiting tylko bookig od covidu zmienił zasady anulacji, żeby nie upaść

obecnie chyba nie da sie odwołać w jakich warunkach

dlatego do Ciebie pisze ten
  • Odpowiedz
@krzysssss: czekaj ale zwrot o booking czy gościa co oferuje.. i ile dni przed przyjazdem

podobno na 3-4 dni nie dają ch.je zwrotów właśnie

ale po covid mogli cos
  • Odpowiedz