Ostatni raz, jak ze dwa lata temu się zaopatrywałem, to medyczniaków były ze 3 odmiany, teraz widzę, że kilkanaście przynajmniej, wtf. Ja próbowałem Lemon Haze i LA Confidential, ktoś testował inne i coś ciekawego poleca? Słyszałem, że Pink Kush całkiem całkiem.
@stanleymorison: Jack herer - wedlug mnie najwspanialszy strain na swiecie. Master kush - calkiem sympatyczny. Mango kush - rowniez bardzo sympatyczny. Ghost train haze - morderca bez serca, dla tych co lubia mocne wrazenia. Blueberry - indiczka po ktorej miesnie zastygaja w bezruchu ale na glowie dosyc trzezwo. Wiecej nie probowalem z calego serca polecam Jack Herer.
https://www.gdziepolek.pl/kategorie/susz-i-ekstrakt-marihuany-medycznej Polecam te 2 najmocniejsze Aurory, smak i efekt piorunujące, Cantourage jak ktoś lubi oldschool flavor, Bakerstreet nie próbowałem ale cieszy się dobrymi opiniami, Original Gangster był moim ulubieńcem niestety już nie jest dostępny. Nie mogę się pogodzić ze znikaniem kultywarów z rynku, bo skoro coś na mnie dobrze działa to po co mam szukać alternatyw. Rynek medyczny jest o tyle zmienny, że skuteczne leki często są wypierane przez jakieś zamienniki, które
#wykopjointclub
Blueberry - indiczka po ktorej miesnie zastygaja w bezruchu ale na glowie dosyc trzezwo.
Wiecej nie probowalem z calego serca polecam Jack Herer.
Polecam te 2 najmocniejsze Aurory, smak i efekt piorunujące, Cantourage jak ktoś lubi oldschool flavor, Bakerstreet nie próbowałem ale cieszy się dobrymi opiniami, Original Gangster był moim ulubieńcem niestety już nie jest dostępny. Nie mogę się pogodzić ze znikaniem kultywarów z rynku, bo skoro coś na mnie dobrze działa to po co mam szukać alternatyw. Rynek medyczny jest o tyle zmienny, że skuteczne leki często są wypierane przez jakieś zamienniki, które
Pozytywna, nie zmulajaca, po niej chce sie zyc!