Nowy tip, właśnie mi przeszło. NIE TRZEBA ZAKŁADAĆ NOWEGO KONTA, MOŻNA TO ZROBIĆ NA OBECNYM POLSKIM KONCIE.
1. Pobieramy NORD VPN na telefon. Na iphone mamy 7 dni za free, nie wiem jak na androidzie. 2. Zamykamy wszystkie karty. Odpalamy VPN i ustawiamy na ukraine 3. Odpalamy Chrome, wpisujemy w google ea pro i juz powinno kierowac nas na ukrainska wersje 4. Logujemy się, wybieramy suba na miesiąc lub na rok. 5. Uzupełniamy dane z karty - KRAJ ZOSTAWIAMY UKRAINA - U mnie przeszło Revolutem Mastercard i płacimy. 6. Cieszymy się grą lub subskrybcją na rok za śmieszną kwote, dodatkowo możemy kupić Battlefielda 6 za 140 zł. 5. ANULUJEMY SUBA NORD VPN bo po 7 dniach z-----e 400 zl.
Ogólnie jak macie problem z płatnością, to to jest wina VPN. Ja testowałem Sufshark, jakieś vpny wbudowane w przeglądarke i nic nie przechodziło. Na NORD VPN przeszło za 1 razem. Wiem, że jeszcze na Proton VPN - który ponoć na androidzie jest za 1 zł na miesiąc też przechodzi. Ceny na Ukrainie EA PRO na miesiąc 40 zł EA PRO na rok 230 zł Battlefield 6 150 zł FIFA 26 150 zł
Mając aktywny abonamnet te ceny są o 10% jeszcze niższe, wtedy taka fifa wychodzi 1530 hrywien.
Jakim cudem materiał wybuchowy rozdupcył szynę a praktycznie nie ruszył podkładu nie mówiąc o zrobieniu jakiegoś małego chociaż krateru w kamykach pod spodem?
Nowy tip, właśnie mi przeszło. NIE TRZEBA ZAKŁADAĆ NOWEGO KONTA, MOŻNA TO ZROBIĆ NA OBECNYM POLSKIM KONCIE.
1. Pobieramy NORD VPN na telefon. Na iphone mamy 7 dni za free, nie wiem jak na androidzie.
2. Zamykamy wszystkie karty. Odpalamy VPN i ustawiamy na ukraine
3. Odpalamy Chrome, wpisujemy w google ea pro i juz powinno kierowac nas na ukrainska wersje
4. Logujemy się, wybieramy suba na miesiąc lub na rok.
5. Uzupełniamy dane z karty - KRAJ ZOSTAWIAMY UKRAINA - U mnie przeszło Revolutem Mastercard i płacimy.
6. Cieszymy się grą lub subskrybcją na rok za śmieszną kwote, dodatkowo możemy kupić Battlefielda 6 za 140 zł.
5. ANULUJEMY SUBA NORD VPN bo po 7 dniach z-----e 400 zl.
Ogólnie jak macie problem z płatnością, to to jest wina VPN. Ja testowałem Sufshark, jakieś vpny wbudowane w przeglądarke i nic nie przechodziło. Na NORD VPN przeszło za 1 razem. Wiem, że jeszcze na Proton VPN - który ponoć na androidzie jest za 1 zł na miesiąc też przechodzi.
Ceny na Ukrainie
EA PRO na miesiąc 40 zł
EA PRO na rok 230 zł
Battlefield 6 150 zł
FIFA 26 150 zł
Mając aktywny abonamnet te ceny są o 10% jeszcze niższe, wtedy taka fifa wychodzi 1530 hrywien.
źródło: image
Pobierzźródło: obraz
PobierzZapłaciłem 223 zł za wersje ULTIMATE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz
PobierzAle ważne, że udało się kupić. BF6 wyszedł mnie 134 zł xD