Wpis z mikrobloga

#eafc #fut #fifa #fc26 #eafc26

Nowy tip, właśnie mi przeszło. NIE TRZEBA ZAKŁADAĆ NOWEGO KONTA, MOŻNA TO ZROBIĆ NA OBECNYM POLSKIM KONCIE.

1. Pobieramy NORD VPN na telefon. Na iphone mamy 7 dni za free, nie wiem jak na androidzie.
2. Zamykamy wszystkie karty. Odpalamy VPN i ustawiamy na ukraine
3. Odpalamy Chrome, wpisujemy w google ea pro i juz powinno kierowac nas na ukrainska wersje
4. Logujemy się, wybieramy suba na miesiąc lub na rok.
5. Uzupełniamy dane z karty - KRAJ ZOSTAWIAMY UKRAINA - U mnie przeszło Revolutem Mastercard i płacimy.
6. Cieszymy się grą lub subskrybcją na rok za śmieszną kwote, dodatkowo możemy kupić Battlefielda 6 za 140 zł.
5. ANULUJEMY SUBA NORD VPN bo po 7 dniach z-----e 400 zl.

Ogólnie jak macie problem z płatnością, to to jest wina VPN. Ja testowałem Sufshark, jakieś vpny wbudowane w przeglądarke i nic nie przechodziło. Na NORD VPN przeszło za 1 razem. Wiem, że jeszcze na Proton VPN - który ponoć na androidzie jest za 1 zł na miesiąc też przechodzi.
Ceny na Ukrainie
EA PRO na miesiąc 40 zł
EA PRO na rok 230 zł
Battlefield 6 150 zł
FIFA 26 150 zł

Mając aktywny abonamnet te ceny są o 10% jeszcze niższe, wtedy taka fifa wychodzi 1530 hrywien.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
OMG UPDATE, a nie mogę edytować posta.Chodzi o NORTON VPN - ŻÓŁTA APKA. Tutaj jest trial na ios na 7 dni za free i działa kupowanie na ukrainie.
Calvex - OMG UPDATE, a nie mogę edytować posta.Chodzi o NORTON VPN - ŻÓŁTA APKA. Tuta...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz