Wpis z mikrobloga

@Damntrain: c-----i koledzy.
Odpisuje mu c-----o, nie napiszę że my nie będziemy czekać, i najwyżej innym razem się ustawimy, tylko w ogóle nie odpisał, a potem cisnie typa.

Jak bym takich znajomych nie chciał mieć co takie podejście do mnie mają
  • Odpowiedz
  • 2
@r5678: jak nie jesteś w stanie być na umówioną godzinę, co więcej - nie wiesz nawet o której możesz być wolny, to piszesz grzecznie, że nie dasz rady i dziękujesz za propozycję.

Mnie by było wstyd napisać komuś kto wychodzi z jakąś inicjatywą, żeby na mnie czekał, nie wiedząc nawet ile miałby czekać, a później jeszcze się spruć o to.
  • Odpowiedz
  • 2
@kierowcaautobusuofficial:

jesteś toksyczny i tyle w temacie

ale za to nie jestem cuckiem który wymaga aby na niego czekać niewiadomo ile bo musi być szoferem baby ¯\(ツ)/¯
sam rozporządzam swoim czasem, nie wymagam od nikogo aby dostosowywał się do moich
  • Odpowiedz
  • 0
@r5678: trzeba mieć zaspermiony umysł, żeby zaproponować czekanie nie wiedząc ile trzeba czekać, a po czterech godzinach napisać że już się jest gotowym ( ͡ ͜ʖ ͡)

dla mnie to disrespect. Jak wspomniałem wcześniej - wstyd byłoby mi coś takiego napisać. Ale ja szanuję czas innych jak i swój.
  • Odpowiedz
@Damntrain: Myślę że zachował się git w stosunku do swojej kobiety, ale słabo do ziomków. Po prostu jak nie mógł o tej godzinie to powiedzieć że go nie będzie, albo ewentualnie zaproponować inną i zobaczyć czy się zgodzą
  • Odpowiedz