Aktywne Wpisy

malutak9913 +1077
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
trebeter +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: obraz
PobierzCo sądzicie?
Odpisuje mu c-----o, nie napiszę że my nie będziemy czekać, i najwyżej innym razem się ustawimy, tylko w ogóle nie odpisał, a potem cisnie typa.
Jak bym takich znajomych nie chciał mieć co takie podejście do mnie mają
Czarno na białym jest.
Mnie by było wstyd napisać komuś kto wychodzi z jakąś inicjatywą, żeby na mnie czekał, nie wiedząc nawet ile miałby czekać, a później jeszcze się spruć o to.
''słuchaj, nie będziemy czekać, następnym razem się skumamy''
ale za to nie jestem cuckiem który wymaga aby na niego czekać niewiadomo ile bo musi być szoferem baby ¯\(ツ)/¯
sam rozporządzam swoim czasem, nie wymagam od nikogo aby dostosowywał się do moich
dla mnie to disrespect. Jak wspomniałem wcześniej - wstyd byłoby mi coś takiego napisać. Ale ja szanuję czas innych jak i swój.