Wpis z mikrobloga

#krakow #budzetobywatelski #oswiadczenie #ankieta
Widzę że projekty w Budżecie Obywatelskim 2025 jak co roku na poziomie xD i takie gówna przepuszczają, a plan ogarnięcia sytuacji z latającymi szczurami bo pół Krakowa obsrane odrzucone.
Krs90 - #krakow #budzetobywatelski #oswiadczenie #ankieta
Widzę że projekty w Budżeci...

źródło: komiksxd

Pobierz

BUDŻET OBYWATELSKI NIE POWINIEN ZAWIERAĆ PROJEKTÓW TYMCZASOWYCH (koncerty, wydarzenia, zajęcia itp.)

• ZGADZAM SIĘ 90.8% (69)
  • NIE ZGADZAM SIĘ 9.2% (7)

Oddanych głosów: 76

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krs90: ja w tym roku brałam udział w zajęciach z budzetu obywatelskiego i bardzo sobie chwalę. Nawet nie reklamuję, w których żeby nie było tłumów. Były zajęcia sportowe, spacery przyrodnicze, konkurs nagrodami, w którym zajęłam 3 miejsce. Poznałam fajnych ludzi, polecam.
  • Odpowiedz
  • 9
ja w tym roku brałam udział w zajęciach z budzetu obywatelskiego i bardzo sobie chwalę. Nawet nie reklamuję, w których żeby nie było tłumów. Były zajęcia sportowe, spacery przyrodnicze, konkurs nagrodami, w którym zajęłam 3 miejsce. Poznałam fajnych ludzi, polecam.

@Paputka: Fajne wydarzenie, na które zrzucili się wszyscy a skorzystało 20 osób xD powinien być z marszu ban na takie gówna. Kasa wydana i jakie z tego korzyści w dłuższej
  • Odpowiedz
  • 1
Jakie były korzyści? Dla mnie wyniesiona wiedza i znajomości.

@Paputka: Czyli X tysięcy ludzi złożyło się na to, żeby kilkanaście osób sobie posiedziało na jakiś warsztatach. To tak jak te promowane w ostatnich latach zajęcia z jogi, dziesiątki tysięcy złotych za to żeby sobie ktoś poćwiczył na macie przy Wiśle, absurd.
Wszystkie jednorazowe zajęcia powinny mieć ban, bo budżet obywatelski powinien służyć dobru ogółu, a służy w takich sytuacjach wąskiej
  • Odpowiedz
  • 2
@Krs90 ja na ten projekt głosuje śmiać mi się chce, bo się zaczynam zastanawiać od czego są służby, że trzeba zgłaszać w projekcie by wykonywali swoją pracę, zaraz będzie trzeba robić projekt by piekarze chleb piekli czy by kierowcy autobusów ludzi wozili ( ͡ ͜ʖ ͡)
Lardor - @Krs90 ja na ten projekt głosuje śmiać mi się chce, bo się zaczynam zastanaw...

źródło: temp_file2971345793957199111

Pobierz
  • Odpowiedz