#krakow #budzetobywatelski #oswiadczenie #ankieta Widzę że projekty w Budżecie Obywatelskim 2025 jak co roku na poziomie xD i takie gówna przepuszczają, a plan ogarnięcia sytuacji z latającymi szczurami bo pół Krakowa obsrane odrzucone.
@Krs90: ja w tym roku brałam udział w zajęciach z budzetu obywatelskiego i bardzo sobie chwalę. Nawet nie reklamuję, w których żeby nie było tłumów. Były zajęcia sportowe, spacery przyrodnicze, konkurs nagrodami, w którym zajęłam 3 miejsce. Poznałam fajnych ludzi, polecam.
ja w tym roku brałam udział w zajęciach z budzetu obywatelskiego i bardzo sobie chwalę. Nawet nie reklamuję, w których żeby nie było tłumów. Były zajęcia sportowe, spacery przyrodnicze, konkurs nagrodami, w którym zajęłam 3 miejsce. Poznałam fajnych ludzi, polecam.
@Paputka: Fajne wydarzenie, na które zrzucili się wszyscy a skorzystało 20 osób xD powinien być z marszu ban na takie gówna. Kasa wydana i jakie z tego korzyści w dłuższej
Jakie były korzyści? Dla mnie wyniesiona wiedza i znajomości.
@Paputka: Czyli X tysięcy ludzi złożyło się na to, żeby kilkanaście osób sobie posiedziało na jakiś warsztatach. To tak jak te promowane w ostatnich latach zajęcia z jogi, dziesiątki tysięcy złotych za to żeby sobie ktoś poćwiczył na macie przy Wiśle, absurd. Wszystkie jednorazowe zajęcia powinny mieć ban, bo budżet obywatelski powinien służyć dobru ogółu, a służy w takich sytuacjach wąskiej
@Krs90 ja na ten projekt głosuje śmiać mi się chce, bo się zaczynam zastanawiać od czego są służby, że trzeba zgłaszać w projekcie by wykonywali swoją pracę, zaraz będzie trzeba robić projekt by piekarze chleb piekli czy by kierowcy autobusów ludzi wozili (⌐͡■͜ʖ͡■)
I kolejna "reklama", tym razem cycochy. Dostanę 18+ za reklamę, którą mi wyświetliło na portalu wykop.pl? Napisz słowo na "m" dostaniesz bana, ale wyświetlanie scamu jest już git. #wykop
Widzę że projekty w Budżecie Obywatelskim 2025 jak co roku na poziomie xD i takie gówna przepuszczają, a plan ogarnięcia sytuacji z latającymi szczurami bo pół Krakowa obsrane odrzucone.
źródło: komiksxd
PobierzBUDŻET OBYWATELSKI NIE POWINIEN ZAWIERAĆ PROJEKTÓW TYMCZASOWYCH (koncerty, wydarzenia, zajęcia itp.)
https://budzet.krakow.pl/projekty2025/8000-golebie__a_mieszkancy_krakowa-_ten_konflikt_mozna_rozwiazac_.html
źródło: obraz_2025-09-20_102918185
Pobierzhttps://budzet.krakow.pl/projekty2025/8898-swiadomy_motocyklista.html
źródło: obraz_2025-09-20_103042980
Pobierzhttps://budzet.krakow.pl/projekty2025/8744-herbaciane_warsztaty_w_parku_jordana.html
źródło: obraz_2025-09-20_103501994
Pobierz@Paputka: Fajne wydarzenie, na które zrzucili się wszyscy a skorzystało 20 osób xD powinien być z marszu ban na takie gówna. Kasa wydana i jakie z tego korzyści w dłuższej
źródło: obraz_2025-09-20_104516299
Pobierz@Paputka: Czyli X tysięcy ludzi złożyło się na to, żeby kilkanaście osób sobie posiedziało na jakiś warsztatach. To tak jak te promowane w ostatnich latach zajęcia z jogi, dziesiątki tysięcy złotych za to żeby sobie ktoś poćwiczył na macie przy Wiśle, absurd.
Wszystkie jednorazowe zajęcia powinny mieć ban, bo budżet obywatelski powinien służyć dobru ogółu, a służy w takich sytuacjach wąskiej
źródło: temp_file2971345793957199111
Pobierz